Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale kobitka mieszka w moim bloku , zazdroscicie takim ?

Polecane posty

Gość gość

jeździ terenową Hondą eleganc wartą 120 tysiecy, blond czupryna , na obcasach , do tego w ciązy i ma jeszcze malca 2 letniego i tak sobie z auta wychodzi i idzie a ten malec prowadzi zazdroscicie takim ?

Gość gość
ja jezdze subaru legacy, kosztowal prawie tyle samo, czego mam zazdroscic?

Raczej współczuję tego, że ma dziecko i jeszcze w ciąży jest. Nie zamieniłabym się w życiu... Ja osobiście jeżdżę skromniejszym samochodem, ale porządnym, też chodzę na obcasach, dobrze wyglądam i nie mam na co narzekać. Nie zamieniłabym mojej wolności i swobody na dwójkę dzieci. Nie w tym życiu.

Gość gość
tego że dziana, ma wszystko, wygląd, młoda, fajny dzieciaczek , drugie w drodze , na obcasach chodzi , faceta nie widziałam jeszcze, mało która polka tak zyje

Gość gość
Na obcasach w ciazy? Nie, nie zazdroszcze.

Gość gość
nie chcesz dzieci ? bo nie byłabyś w stanie mieć dzieci i byc bogatą i mieć wszystko w polsce sie wybiera , albo dzieci albo samochód dobry itp w dodatku jak najbardziej w ciazy i obcasy , widocznie ona może ty nie , bo bys była gruba i nieporadna

Gość gość
Jaka gruba i nieporadna? O co tobie chodzi? :D A jaka mialabym byc w ciazy? Moze szczupla? :D

Byłabym w stanie, stać mnie. Po prostu nie chcę. Dla mnie nie ma nic gorszego niż posiadanie dzieci. Ja mam swoje życie, karierę i pieluchy to jak spełnienie najgorszego koszmaru. A ciąża i obcasy to jest przykład skrajnej głupoty. Jak się wywróci na jakimś dołku, upadnie, poobija i straci ciążę, to co? Ale niee, wygląd najważniejszy.

Gość gość
nie chcesz dzieci i będziesz miała 40 lat i co ? twój facet biznesmen znajdzie 18 tke a ciebie odstawi a tobie już nic w zyciu nie zostanie

A kto powiedział, że mój facet jest biznesmenem? I kto powiedział, że ja go w ogóle mam albo potrzebuję? Jestem samowystarczalna, nie potrzebuje ani dzieci, ani faceta.

Gość gość
będziesz chciała jak już będzie za późno, nawet z tej kasy już sie nie będziesz cieszyła inne babeczki będą spacerowały ze ślicznymi dzieciakami a ty bedziesz sama w średnim wieku i ewentualnie zapłacisz panu do towarzystwa

Tak, tak, bo wszyscy są tacy sami i koniecznie muszą mieć dzieci. Współczuję zaściankowego myślenia. Nie ma o czym dyskutować. Wystarczy, że przyjmiesz do wiadomości fakt, że nie jaram się Twoją sąsiadką, której tak strasznie zazdrościsz, że aż opisujesz ją na forum... :/

Gość gość
no własnie o to chodzi że nie każdy musi, ale ona ma wszystko

Gość iówa
Zapomnieliscie dodać,ze na starość nikt się nią nie zajmie.No i ta szklanka wody....

Gość gość
mieszka w bloku z ludźmi, którzy przegrywają życie na kafe. Nie ma aż tak rózowo.

Gość NieDlaCiebie
Na obcasach w ciązy? O.o losie....

a ja jezdzilem S8, potem sprzedalem kupilem nierzucajace sie w oczy volvo, a za reszte kasy papiery terminowe... :) i co, pewnie jestem przegrancem... :D

Gość Jabko cytryna
Zbereznik tak jestes przegrancem :D

Gość gość
chodzi o to że ona ma wszystko , polacy sie klóca zawsze , a ja mam piekne dziecko , a ja wole samochód i kariere od dzieci , a ja dużo zarabiam , a ja piękny samochód a chodzi o to że ona ma wszytko , bez licytacji

Gość Jabko cytryna
chodzi o to że ona ma wszystko , polacy sie klóca zawsze , a ja mam piekne dziecko , a ja wole samochód i kariere od dzieci , a ja dużo zarabiam , a ja piękny samochód a chodzi o to że ona ma wszytko , bez licytacji X ale to 'wszystko' jest dla kogos innego niczym.

Gość gość
Jakie wszystko? Domu nie ma ;) musi się cisnąć w bloku.

Gość gość
to czego można jeszcze chcieć ? pałacu , więcej aut, i pewnie dla Fjolsfinny najpiekniejsze to dyskoteka i bzykanie z wieloma partnerami róznymi ona ma wszystko , forse, komfortowe mieszkanie, super wyglada, uroda rewelacyjna, wlosy blond

Gość gość
Napisałaś co wiedziałaś, zdałaś relację ze swojego życia, blond czupryny (100% klasa :D) i szpilek.

Gość gość
nie każdy chce dom bo to dojazdy i za duzo roboty, a ona ma mieszkanie warte więcej niż połowa domów

jeszcze raz ci mowie ze to wszystko to nic! ale dla kogos kto tego nie ma, bedzie to produktem pierwszej potrzeby ;) zabawny jest ten swiat... :P :)

Gość gość
Opowiedz, jak ty wyglądasz i co masz ;)

Gość gość
Nie ma wszystkiego -faceta. Robi pewno za nią za granicą a ona sama pewno jakaś glupie że lata w szpilach będąc w c

Gość gość
no ja własnie nie za bardzo wyglądam , dziecko zaniedbałam ze wzg na pracę i opiekowała sie nim babcia bo ja musiałam tyrać w korporacji , mam mieszkanie i toyote yaris