Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieczysławe Fogge

Pierwsze siwe włosy

Polecane posty

Gość Mieczysławe Fogge

W jakim wieku byliście gdy zauważyliście je na swoich głowach? Opowiem jak to u mnie było. Miałem 26 lat gdy wypatrzyłem pierwszy siwy włos. Wydało mi się to nawet zabawne i chwaliłem się tym przed znajomymi (ten siwy włos dodawał mi "dorosłości" w ten sam sposób, co papieros gimnazjaliście). Dziś mam 30 lat i pełno siwych włosów, których przybywa w zatrważającym tempie. Wciąż jednak jestem ciemnym blondynem i lata jeszcze muszą minąć, abym całkowicie osiwiał. Z tym, że teraz już nie uważam siwych włosów za namacalny dowód dorosłości, a raczej za dowód coraz bardziej zbliżającej się starości i śmierci.

Gość nie wiem ale moze madz
moze masz problemy z tarczcyca? Ja mam 32 i zero siwych wlosow, moj facet 38 i tez zero

Gość gość
swój pierwszy siwy włos zauważyłam mając 18 lat z tym że jest to uwarunkowane genetycznie.Wujek nie maiał jeszcze 17 lat kiedy był prawie cały siwy. Mi jak narazie zaprzestały siwieć .Zatrzymało sie na kilku siwych włosach.

Gość gość
ja mialam 25 kiedy mialam juz sporo siwych wlosow, kolezanka mi je wypatrzyla.....teraz mam 35 i leb caly siwy. to genetyka, wiele moich koelzanek ma siwe lby

Gość werr...
Mam teraz 42 lata i już trochę siwych włosów ,głownie na boczkach ,pierwsze pojawiły się jakieś 5 lat temu .Podobno mężczyźni zaczynają siwiec od 35 roku życia .Niestety nic na te przypadłość nie wymyślono , w sensie żeby zatrzymać proces od środka ,a nie poprzez zewnętrze preparaty, których nie zamierzam stosować .

Gość brzózzzzka
ufarbuj się na ryżo :)