Gość tomm5 Napisano Lipiec 16, 2013 jestem autorem ... więc to chyba tłumaczy rodzaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajka z pięknym zakończeniem 0 Napisano Lipiec 16, 2013 fakt :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojito234 Napisano Lipiec 16, 2013 nie ma sensu w moim przypadku nic tłumaczyć, chyba, że pobieżnie. za dużo jest rzeczy, o których nie wie nikt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajka z pięknym zakończeniem 0 Napisano Lipiec 17, 2013 a więc akceptujemy Cię taka, jaka jestes z wszystkimi tajemnicami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlenka123758 Napisano Lipiec 17, 2013 a czy wy tez tak macie? ze chcecie miec przyjaciela ale tak naprawde mamy malo czasu na przyjazn? ciagle zzera nas codziennosc i inne obowiazki. A przyjaciel mimo wszystko to tez obowiazek, bo wymaga zaangazowania, czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajka z pięknym zakończeniem 0 Napisano Lipiec 17, 2013 ale przyjemny... mnie ludzi po prostu brakuje, ciagnie mnie do nich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 Nie mam przyjaciół :( ŻADNYCH :((((((((((( tęsknie za tym normalnie chce mi się płakać i jeszcze widzę jak wszyscy mają przyjaciół na zdjęciach to mnie wkurza ,bo oni są szczęśliwi mają przynajmniej jednego człowieka który ich rozumie i lubi a mnie ? Forever alone poprostu masakra.. A PO ZA TYM NIKT NIE ZASŁUGUJE NA BYCIE SAMYM! może zbyt narzekam ,bo mam rodzinę no ,ale oni mnie nie rozumieją ,wytykają mi błędy co bym nie zrobiła to źle , po za tym to strasznie smutne nie mam tej przyjaciółce ,której mogę wszystko mówić i się z nią razem śmiać wygłupiać i zaufać .PRZYNAJMNIEJ JEDNA ! CZY T TAK TRUDNO! Wiem ,że nikt mnie nie polubi mam niską samoocenę gdy bym się odważyła to bym przynajmniej miała jakąś koleżankę ,a tak to ,nie :( I może w tym, problem nie mam odwagi by zagadać,bo myślę ,że mnie wyśmieją ,znielubią ,nieakceptują .JA WSZYSTKICH AKCEPTUJĘ ,CZEMU? Świat musi być taki chociaż nikt nie mówi ,że będzie łatwy,ale to NAPRAWDĘ SMUTNE UWIĘZIONA Z WŁASNĄ DUSZĄ :( Normalnie nieraz nie chce mi się żyć coraz bardziej za tym tęsknie A najgorsze jest to ,że w tamtym tygodniu widziałam dziewczynę i ona szła gdzieś ale mnie zauważyła ,bo szła w moją stronę ale nie podeszła do mnie pewnie szła do przyjaciółki udawałam smutną chociaż tak naprawdę było i chciałam do niej zagadać ale pomyślałam na pewno mnie zignoruje albo wyśmieje a potem poszła i to jest najbardziej smutne wtedy te wydarzenie z innych uderzyło mnie najbardziej aż się rozpłakałam a azwyczaj i normalnie tłumię swoje uczucia chyba ,że bym miała przyjaciółkę ale tak czy inaczej ona sobie poszła ja płakała i pytałam czemu ja i myślałam sobie i wiedziałam ,że już nikt nigdy mnie nie polubi to było najgorsze , i jak ja mam się zmotywować ?! PS: Jestem z Mławy ,może ktoś jest z Mławy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 sorry może to za bardzo masakryczne ale potrzebuje przyjaciela pomocy w bycia trochę odważniejszą i aż tak nie znienawidzoną nienawidzącą , a i musiałam to napisać ,ale nie chciałam nikogo zasmucać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2014 smutno samej na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach