Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loveyou87

po jakim czasie powiedzial Ci ze Cie kocha?

Polecane posty

Gość loveyou87

Spotykamy sie od prawie roku, randki, kino spacery kolacje, wspolne wakacje, sex.ciagle powtarza jak wazna jestem w jego zyciu.ze jestem hego nr 1 w jego zyciu.Ale nigdy jeszcze nie powiedzial ze mnie kocha, ja go klcham ale czekam az on powie pierwszy .

Gość gość
Zrób mu OzP, wtedy Ci powie

Gość mojito234
ja bym powiedziała od razu, jakbym to poczuła, ale ja nigdy nie byłam w związku więc sie nie znam na gierkach.

Gość gość
2mc

Gość KASIA9898
Po tygodniu powiedział mi, że mnie kocha, po 2 miesiącach się oświadczył a po roku wzięliśmy ślub. Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem od ponad 9 lat.

Gość gość
Po 4 miesiącach powiedział, ale pamiętam tak nieśmiało:) Jesteśmy razem już 10 lat:)

Gość mniaaam
Mój po miesiącu

Gość gość
nie powiedział choć udaje że kocha

Gość gość
Zależy w jakim jest wieku, czy mówimy tu o dorosłych ludziach czy dzieciakach co bawią się w dorosłych.

Gość loveyou87
jest starszy o 18 lat, a ja mam 26. to ja go poderwalam bo strasznie mi sie podobal. pracujemy razem i zawsze mazylam o tym zeby z nim byc ale wiedzialam ze ma 10 letnie dziecko i mieszka z kobieta :( ale jak wszyscy zaczeli gadac w pracy ze wystawili dom nasprzedaz i ze on sie od niej wyprowadzil, to stwierdzili ze ich zwiazek nie ma sensu.. to wkroczylam do akcji :)

Gość gość
starego capa wyrwalas?poszukaj moze troche mlodszego.

Gość gość
To może nie traktuje Cię poważnie, a jedynie pociesza, pomimo że to Ty go wyrwałaś.

Gość gość
Albo nie spieszno mu zakładać nowy związek, jak się dopiero z jednego wykaraskał, a skoro ty nie naciskasz to tak mu może wygodnie.

Gość gość
Jeśli Ty masz poważne plany względem niego, to lepiej zacznij o nich mówić, bo inaczej się nie doczekasz żadnej deklaracji, a jak facet nie zainteresowany niczym stałym, to przynajmniej nie będziesz traciła więcej czasu.

Po dwóch tygodniach od poznania (i w sumie początku związku). Było to jego pierwsze "kocham" w życiu (pomijając mamę :D) i moje też, od razu odpowiedziane. Zamieszkaliśmy razem bardzo szybko i leci nam 5 rok związku ;)