Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 tka u kobiet

Polecane posty

Gość czterdziecha.,l
mały ogier Być może faceci inaczej to odbierają niż kobiety

Gość gość
Właśnie o to mi chodziło mam teraz czas na kosmetyczkę ,fryzjera,spa , myślę,że mam ładną figurę, koleżanki w pracy te młodsze mi jej zazdroszczą dość młodo wyglądam , a faceci kwiczą, ale mnie to niejara,ale podoba mi się to

Gość mały ogier
za czas jakiś pewnie zatęsknicie za adoracją młodszych świeżych chłopaków ale teraz wymyślacie że macie dosyć ich zachowania.

Gość luna40
Słuchajcie to prawda ...bo mam kolezanki w moim wieku ( 40 latek) i większośc z nich to takie baby zaniedbane swoim ubiorem podkreslają te 40 lat..........i wogóle.....ja jestem młodziezowa a ubieram sie jak 20 tka i mam to gdzies......

Gość podchmielony kapitan
uwaga panowie... sa jeszcze wyjace piecdziesiatki :classic_cool:

Gość czterdziecha.,l
Alez to jest z jednej strony mile, z drugiej zas krepujace

Gość gość
Ha ha ha...Jak będziemy miały 50-tkę to tylko szydełkowanie będzie nam w głowie:D Ciekawe co będzie miała w głowie małolata...no chyba,że ma patent na nie starzenie się:D

Gość czterdziecha.,l
ja raczej nie ubieram się jak 20stka , uwielbam elegancje,szpileczki spodniczka , ale nie za krotka odkrywajaca kolanka , taka dlugosc raczej odpowiednia:)mam sliczne zdrowe długie wlosy , ladny kolor,Mam czas zadbac o siebie

Gość czterdziecha.,l
ponoc sa i "ryczące 50":)a dlaczego niby nie?:)

Gość mały ogier
miłe ale krepujące a kiedy macie zamiar żyć pełnią życia nie mówie żeby sie puszczać ale dać sie ponieś emocją.jeszcze nie dawno tyrałyscie przy dzieciach a teraz jak macie chwile dla siebie to sie zamykacie w domu i udajecie stare baby.

Gość czterdziecha.,l
to chyba zależy od charakteru, ja chyba nie potrafiłabym, choć czasem takie myśli chodza po glowie:)

Gość mały ogier
na ryczące 50 rzadko kto patrzy no chyba że dobrze zrobione ale na ogół to mniejsze szanse mają.

Gość gość
Pani czterdziecha.,l jest tak idealna. ze az nierealna. Ale dobrze, ze sa takie kobiety. Jest nadzieja na mila rozrywke :-D

Gość świergotka*
Oj prawda i nieprawda :D Ja pięćdziesiątkę zaliczyłam i jakoś nie dziergam ani w garach nie siedzę, nie jestem spasiona ale jak widzę moje koleżanki rocznikowe to sie nie dziwię, że takie zdanie pokutuje o 50-tkach a powodzenie jak miałam u menów tak dalej mam :P

Gość czterdziecha.,l
nie jestem idealna

Gość gość
jesteśmy stare baby, choć udajemy na zewnątrz że jest inaczej, w młodości kosmetyczka była mi potrzebna raz na kilka lat a i na fryzjera kasa się znalazła, żadne to uroki dojrzałości, poza tym nawet nie mogę powiedzieć że iwem więcej i jestem mądrzejsza, człowiek głupim się rodzi i głupim umiera a to, że jestem na tym forum jest tego wystarczającym dowodem

Gość gość
A szkoda.Juz malo co i bym sie zauroczyl :-D

Gość gość
Nie każda po 40 jest taka sama, ale jest nas spora grupa , która żyje pełnią życia, co nie znaczy,ze zmieniamy facetów jak rękawiczki większość z nas ma partnera lub męża, teraz jesteśmy kusicielkami , a młodzi o nas marzą, ale nie dostają

Gość mały ogier
teraz są czasy kiedy panie mogą zmienić troche swoje życie a kiedyś takiej szansy nie było kobieta miała na głowie cały dom i jeszcze była poniżana przez męża wracającego ciągle do domu po pijaku.

Gość gość
teraz to ona wraca do domu na gazie i bije meza jak jest bezrobotny na zasilku :-D

Gość mały ogier
i o to chodzi kusić a niedać aby życie miało lepszy smak nikt nikomu nie każe iść na całość.

Gość świergotka*
ej tam ... ja wiem, że umrę mądrzejsza :classic_cool:

Gość czterdziecha.,l
hahah a widzisz , jednak nie

Gość rasassanii
40 i po to złote lata, a ja wiem ze żyję ,nie niańczę nikogo , może trochę wiekowa ale dzieci dorosłe i samodzielne , mąż w żywiole czyli praca , zaplecze finansowe jest , dom jest , zdrowie jest , przyjaciele są , apetyt jest , wnuki w drodze są , zaczęłam szkoły +kursy prze kwalifikujące , sport i zdrowy tryb życia , hobby rozwijam , dziewczyny życzę wam tego samego aby wszystkie po 40 mogły byśmy się cieszyć i udzielać 🌻 🌻

Gość gość
Mój facet nie przechodzi kryzysu wieku średniego, a ja nie czuję się zaniedbywana, jak to niektóre panie po czterdziestce się wypowiadają, i boją się zdrady, jest odwrotnie on jest zazdrosny i boi się bym go nie zdradziła, bo wie ,że podobam się facetom

Gość czterdziecha.,l
Jasne,jak cos latwo przyjdzie to nie jest takie tajemicze)

Gość gość
możecie się łudzić, że jest inaczej, wmawiać sobie i innym, przyjmować pozy, zgrywać się, przesiadywać u kosmetyczek i fryzjerów a i tak zmarszczek nie ukryjecie i co wissi nie podniesiecie, czesc

Gość gość
widać jest mniej atrakcyjny od ciebie :)

Gość świergotka*
mnie niepokoi tylko to, że mam zwiększoną ochotę na seks, prześladują mnie erotyczne sny i myśli, czego nie miałam będąc młodą :P czy to normalne ?

Gość czterdziecha.,l
z tym sexem to ja tez tak mam,rozne fantazje itd.