Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okłamałam faceta i ciągnę to kłamstwo już prawie 2 lata

Polecane posty

Gość gość

Nie jest to może nic strasznego ale wiem, że jak się przyznam to wszytko się skończy. Albo ze mną zerwie albo już nigdy nie będę taka jak dawniej jego oczach :(

Gość lece na Kasie
po co?

Gość gość
To się stało jak jeszcze się w ogóle 'nie znaliśmy' i nie zapowiadało się, że coś z tego może być.

Gość lece na Kasie
ja nie pytam kiedy tylko PO CO

Gość gość
spokojnie, nic sie nie stanie, moj po ponad 2 latach dowedzial sie ile mam lat, myslal ze jestem mlodsza a jestem starsza, hahahaha

Gość gość
a w związku z czym go oklamalas?

Gość gość
Faceci kłamią jeszcze bardziej i się tym wcale nie przejmują

Gość gość
Po co? sama nie wiem... naprawdę ja nie lubię kłamać ale poznaliśmy się przez internet i tak sobie skłamałam. no k***a nie wiem po co, chyba z nudów :O jestem taka zła na siebie :O Z jednego kłamstwa wniknęły w sumie dwa. Jestem młodsza o rok i nie studiuję tego co mu powiedziałam :O

Gość gość
niee to na pewno się nie wyda, zwłaszca to o studiach.

Gość gość
czy to był sarkazm ? :(

Gość gość
nigdy w życiu! Jaki sarkazm?

Gość gość
z*****am sprawę :o

Gość gość
nawet nie wiem po co założyłam temat :(

Gość gość
Po diabła ciągnęłaś temat 2 lata jak juz zaczęliscie na poważnie? Wiek to pikuś (chyba że miałaś 14 lat;-)), ale te studia? Bardzo się różnią od tego co studiujesz?

Gość gość
Bo jestem jakaś nienormalna i nie potrafiłam i nie potrafię się przyznać :O Tak różnią się dość znacząco :O

Gość gość
a co za studia podałaś? i na jakich naprawdę jesteś? :)

Gość gość
to pewnie prowo pjaka 22 lata ;) ten styl :classic_cool:

Gość gość
Jeśli chcesz z nim być to chyba musisz się przyznać. Co ci szkodzi? I tak się wyda... napisz nam o tych studiach...

Gość gość
A co tu jest do pisania podałam studia B a studiuję A. Już nie wnikajmy w szczegóły bo ja i tak mam schizę, że on to przeczyta jakimś cudem :O Nie jestem w stanie wyobrazić sobie sytuacji w której mu się do tego przyznaję. No za c***a. Ja wiem, że stracę wtedy w jego oczach wszytko :O

Gość gość
ale dlaczego podałaś inne studia? wstydzisz się swojego kierunku?

Gość gość
Nie, nie wstydzę się, po prostu jakoś tak sobie palnęłam i tyle. Ja sama nie rozumiem dlaczego skłamałam, serio ja sama tego nie pojmuję :O

Gość gość
no dobra, przyznam się. Powiedziałam mu, że studiuję medycynę, a tak naprawdę już dwa razy oblałam maturę. Musiałam coś wymyślić bo to przecież wstyd :(

Gość gość-autorka.,
23:50 podszyw oczywiście ten pseudonim teraz będzie 'mój'

Gość gość-autorka.,
Teologię studiuję, na katechetkę się uczę. A on jest perkusistą w szatanistycznej kapeli i gardzi Bogiem i Kościołem

Gość gość
pieprzysz, niezłe prowo, nie mogłaś być tak głupia...

Gość gość-autorka.,
nie studiuję teologii! :O chciałabym żeby to było prowo ale widocznie jestem aż tak głupia! :O

Gość sylwuchaxslcsics
Też kiedyś mialam podobna sytuacje. Powiem Ci, że lepiej mu powiedzieć prawdę teraz, będzie Ci lżej na duszy :) Jeśli kocha to zrozumie, tym bardziej, że skłamałaś na początku znajomości. Pozdrawiam.

Gość gość-autorka.,
sylwucha, możesz opisać twoją sytuację i powiedzieć jak się skończyła? chociaż w sumie czy wybaczy to dużo zależy od danej osoby, jego charakteru itp.

Gość sylwuchaxslcsics
Moje kłamstewko dotyczyło również szkoły. Mówiłam, że jestem na 3 roku studii, a naprawdę byłam wówczas na 1. wtedy nie brałam tego na poważnie. Początek znajomości był dla mnie formą żartu. Później uświadomiłam sobie, że tak naprawdę tego faceta daże jakimś uczuciem. Doszło do mnie, jaki bład popełniłam kłamiąc o moim wieku. Nasze spotkania zaczęły być bardziej intensywne, coraz częściej się widywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas. Teraz jestem już z nim 4 lata. Miałam sumienie, że nie powiedziałam prawdy o wieku. Rok po naszym pierwszym spotkaniu, stwierdziłam, że nie mogę okłamywaź osobę, którą kocham. Nie chciałam bardziej ciągnąć tego kłamstwa. Pewnego razu, powiedziałam mu w prost, że okłamałam go na początku naszej znajomości o studiach. Wspomniałam, że nie brałam wtedy tego na poważnie. Miałam taka ulgę, że już wszystko wyszło na jaw. On wtedy powiedział, że mimo wszystko zawsze byłam i będę jego myszką, że to nie ma już żadnego znaczenia. P.S uwierz, że napewno zrobi ci się lepiej kiedy on będzie wiedział prawdę.

Gość gość
sylwuchaxslcsics "Mówiłam, że jestem na 3 roku studii", "daże jakimś uczuciem". Matko! Co ty studiujesz? Jak Ty nawet wysłowić się nie umiesz?