Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea457

Czarne ubrania

Polecane posty

Gość Bea457

no mam problem :/ uwielbiam czarny kolor ale faceci tego za bardzo nie ogarniają i myślą, że jestem gotką albo metalem... a nie jestem! Pomóżcie, bo przez czarne sweterki 2 związki się zniszczyły :(

Znaczy, że nie możesz się obejść ani na moment bez czarnego ubioru? :P może spróbuj rozjaśniać stopniowo, z czerni w jakiś ciemny fiolet tudzież granat :)

Gość Bea457
Ale to nie jest takie proste :( Wszyscy mówią, że mam zmienić styl, ale nie chcę :/

Gość Bea457
Nie no wiadomo, że nie chodzę 24/24h chodzę w czerni :D Ale po domu? prawie zawsze bo w czarnym najlepiej czuję :(

Gość gość
widocznie za malo elegancka jestes do czerni;)

Gość Bea457
A co mogłabym zrobić do elegancji? :( Włosy of course czarne (naturalne) i średniodługie

Gość Bea457
No tak bo wszyscy na to narzekali, że jestem taka ponura i odchodzili :(

Gość gość
kurde, jakbys jeszcze byla blondynka, ale taka czarna zjawa, to lepiej polub inne kolory

Gość Bea457
i do tego ten wiecznie radosny wyras twarzy :] Tylko z tymi facetami to problemy mogą być, bo mało takich :(

Gość Bea457
Metale są fajni :p Ale no właśnie rzecz w tym, ze metalem nie jestem :|

Gość gość
Serio, teraz sobie przypominam wszystkie brunetki ubrane na czarno ktore widzialem w zyciu i to bylo po prostu s l a b e. Zmien ubrania czym predzej jezeli nie chcesz zeby ludzie mysleli, ze jestes na wojnie w imieniu black metalu:D

mały hooj , mój zaczął narzekac z jakies pięć lat temu ,że wiecznie "ciemne nosze" . pogieło , czy pooojjeeebało. zmiana tematu jakaś , bo, co -nastki w razistych chodza . mam to w głebokim powazaniu , ja sie zmieniac niev bede .

Nie musisz, ale takiemu przeszkadzać czarny nie będzie. A tak poważnie, normalnemu facetowi nie przeszkadzałyby Twoje ubrania, takich szukaj.

Gość gość
Chociaz nie mam nic przeciwko smuklutkim rudym, albo blond laska w czarnych spodniczkach, dystyngowane narkomanki lubia sie tak nosic:D

Panienko.....> sorry ,nie przerobiłam tematów od tygodnia , nie wiedziałam ,ze prowo , możesz wybaczyć . ja tylko jako dawne kontakty staram sie odszukiwac , cos mi nie wychodzi , ale jednak sie staram:pd

Gość gość
Autorko, ja chodze tylko w czerni przez wiele lat, spodnie tylko nosze koloru dzinsu czyli granatowe. Niby mam w szafie kilka ubrań ale to tylko kilka kolorowych ale je raz na rok nosze :D takto tylko czerń już tak lubie poprostu i przyzwyczajona jestem i lubie słuchać też metalu może zato :D ale uwierz mi że miałam wielu adoratorów nie byli to tylko Ci co lubili sie w takich klimatach, większość była zwykłymi facetami i nic nie mieli do mojego stylu w ogóle :o radze Ci poszuakć normalnego faceta bo chyba w tym tkwi problem ;)