Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankazla87

Cały dzień zjeebany chyba sobię poleję

Polecane posty

Gość Ankazla87

Ochrzan ze strony szefa, przeziębienie w lato :O I okazało się, że mój chłopak jest ćpunem

Gość Czarna Mammmba
Jak to ćpunem?

Gość Ankazla87
Normalnie, dowiedziałam się, że popala trawkę, zapytałam go czy to prawda a on odparł, że tak i uważa jeszcze że nie robi nic złego :O

Gość k0media
może go trochę ogarnij :O jako jego dziewczyna masz chyba taki nawet obowiązek :O

Gość Ankazla87
F**k, jeszcze jak pomyślę ile on na to wydał...

Gość PaleStaleMosty
Nazywasz go ćpunem bo popala sobie wiele o wiele mniej szkodliwą rzecz od twardego narkotyku jakim jest alkohol - który zresztą...ćpasz :D

Gość gość
to Cię boli, że on kasę wydaje, a nie że ćpa

Gość Ankazla87
Owszem denerwuje mnie to, pewnie niedługo zacznie wynosić rzeczy by mieć kasę na dragi, już wiem czemu ostatnio idzie mu "gorzej w pracy"

Gość gość
ale gdyby wyhodował sobie zioło w doniczce to mógłby cpac za darmo i nie miałabyś nic przeciwko?

Gość Ankazla87
Też miałabym, owszem lepiej bo nie przećpa wszystkiego a do tego pewnie dojdzie, wynoszenie rzeczy by mieć na działke ale co z tego skoro to narkotyk, którym jest zapewne nie bez podstawnie

Gość PaleStaleMosty
Ty tak na serio czy tylko żartujesz? :D

Gość gość
skoro pracuje to chyba nie musi wynosic nic z domu.

Gość PaleStaleMosty
Owszem trawka to narkotyk, ja nie uznaję podziału na miękkie czy twarde ale w umiarze wszystko jest dla ludzi, akurat marihuana jest o wiele mniej szkodliwa od alkoholu, którego szkodliwość jest porównywalna do kokainy czy nawet heroiny, które są oczywiście nielegalne, czemu? W trosce o nasze zdrowie? Nie, w trosce o interesy mafii, która zarabia na tym krocie a państwo traci ogromną kasę na walkę z tym zamiast zarabiać i np. przeznaczyć tą kasę na edukację obywateli...

Gość gość
chyba stereotypy ci się popieerdoliły. To pijacy wynosza przedmioty z domu, żeby je przepić. A jak wskazywałby tytuł dyskusji, to autorce jest bliżej do takiego stanu. Polewasz sama sobie? Do lustra pijesz? To tez nie jest normalne, można to nazwać symptomem alkoholizmu

Gość Ankazla87
Piję bo się stresuję jak każdy normalny człowiek. Pije 90% ludzi a alkoholicy to tylko mały margines, z kolei prawie każda osoba biorąca narkotyki się uzależnia

Gość PaleStaleMosty
Bez przesady, jak ktoś się napije samemu to nie jest od razu alkoholizm ale nazywanie kogoś ćpunem zażywając w tej chwili narkotyk, który ma silny potencjał uzależniający zarówno psychiczny jak i fizyczny bo spożywa inny narkotyk, który nie uzależnia fizycznie, jedynie psychicznie to z deka...hipokryzja :D

Gość gość
picie dla odstresowania - kolejny objaw. Stresów będzie coraz więcej, to i okazji do wypicia przybędzie. A od alkoholu jest się duzo łatwiej uzaleznić niż od marihuany

Gość Ankazla87
No to co powinnam zrobić?