Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na prezent dla 1 raz widzianej rodziny dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Moja corka mieszka za granica. Jade odwiedzic jej niedawno narodzone dziecko. Poznam jej meza i jeszcze dwoje z rodziny jego siostre i meza . Moze ma ktos pomysl co kazdemu z osobna kupic ? Jestem strasznie zabiegana corka.mowi ze ze wszystkiego.sie uciesza

Gość gość
Nie bardzo rozumiem czemu koniecznie z prezentami, ale postawiłabym na jakiś polski akcent, nasze słodycze (krówki, Michałki, dobre śliwki w czekoladzie itp), jakiś alkohol- raczej nalewkę czy nawet wiśniówkę niż wódkę, ewentualnie jak chcesz koniecznie coś więcej to drobiazg z bursztynu...

Gość gość
Alkoholu.nie pija. Chodzi mi.o osobiste prezent dla wnuka.dla kazdeo z osobna

Gość gość
Drobiazg ptasie mleczko czekolade i tyle jesli juz musisz cos pozosalym dawac. Ja bylam nauczona w domu ze jak sie do kogos jedzie w odwiedziny zawsze powinno sie cos dac jednak teraz tego nie robie nie dla tego ze mnie nie stac czy mi sie nie chce piec ciasta czy cos, poprostu nigdy nie spotkalam sie z sytuacja odwrotna zeby ktos przyjezdzal do mnie z jakims drobiazgiem czy z czym kolwiek. A dla w wnuka raczej jakas zabawke albo ubranko

Gość gość
Dla dziecka wypadaloby jakis osobny prezent, ale nic kosztownego, zwlaszcza jak sie jedzie zobaczyc pierwszy raz, najlepiej jakas drobna zabawke. A dla rodziny, jesli nie jest z Polski, moze wlasnie jakis koszyczek polskich slodyczy? I nie kazdemu z osobna, tylko dwa, po jednym dla kazdego malzenstwa? Indywidualne prezenty moglyby byc klopotliwe, bo bez znajomosci gustu tamtych osob, mozna bardzo niefortunnie trafic.