Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytam o rade - pierwszy raz, jeden raz

Polecane posty

Gość gość

Marze o przygodzie na urlop np w Gdyni. Tj pierwszy raz jeden raz. Najpierw miły romantyczny dzień w towarzystwie miłej, ładnej i kulturalnej pani i zależnie od tego jak ten dzień minie chętnie spędze z Nią i noc. Nie chce też martwić się jakąś choroba przenoszona drogami intymnego kontaktu czy czym jeszcze co z tym związane. Już sam taki dzień będzie miły a tym milszy gdy miło się zakończy. Co radzicie? To byłby pierwszy raz i jeden raz bez niczego stałego na dłużej.

Gość Kasiaaa28
Jestem z Gdanska. Chcesz zrobie Ci laske... ;:)

Gość gość
Chce miłego i romantycznego dnia w miłym towarzystwie i jeśli przypadniemy sobie do gustu to i czegoś więcej. Co do laski to dziękuje ale mało romantyczne. Masz jakieś inne pomysły?

Gość Kasiaaa28
Dobrze, dobrze. Pierw zaprosisz mnie do restauracji Roma w Sopocie (jedna z najdrozszych). Spedzimy tam romantyczny wieczor a potem pozwode Ci popchnac mnie w d*pe i wezme Ci z d**y do ust Kochany :*

Gość gość
Kasia ile u ciebie laska a ile w d*pe ?

Gość Kasiaaa28
Jak fajny to darmo dam.

Gość gość
A dużo juz miałaś fajnych hujów w d***e?

Gość gość
Też się Kasia :) Mam tego zaganiacza :)

Gość Kasiaaa28
Multum

Gość Sztywniaczek
Kasia jasne,że im więcej tym lepiej poznać swojego :)

Gość gość
Może temat jeszcze się rozwinie. Pomysł z restauracja już bardziej mi się podoba. Może jeszcze spacer po piasku. Co do wieczoru to kwestia co i gdzie tj m. in. w która dziurkę można ustalić już na miejscu podczas. Takie zakończenie spotkania może dodać mu uroku a nie chciałbym aby go zniszczyło. Czekam na propozycje i pomysły. Co do pieniędzy to nawet najbardziej fantazjiny wieczór nie jest tym o co mi chodzi jeśli to za pieniądze i wcale nie chodzi o ich brak.

Gość gość
ziomuś nie psuj uroku którego sam oczekujesz, nie mów im co będzie bo jak będą wiedziały to po co mają iść? dźgaj z zaskoczenia:-D

Gość gość
Masz rację i też już o tym myślałem ale zaczepiac rożne osoby. Może i tak zrobię. Lub jednak ktoś z lokalu ale to mało ciekawy pomys więc rczej randka w ciemny