Pedorita 0 Napisano Lipiec 17, 2013 chce cos kupic narzeczonemu, w piatek beda 3 lata jak sie poznalismy. Cos oryginalnego, pomozcie. Odpadaja perfumy, bizuteria, koszule itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2013 A moze SPA dla dwoch osob albo jakis wypad na weekend. Skorzysta on i ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedorita 0 Napisano Lipiec 17, 2013 no wlasnie tak sie zastanawialam nad tym ale jest problem. w Sobote idziemy na slub i jest on 700 km oddalony od nas tak ze w piatek czeka nas podroz... nie bedzie czasu na wizyte w spa czy cos wtym stylu niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2013 To moze tylko jakis karnet dla niego (w zaleznosci od zainteresowan) + elegancki zestaw pioro i dlugopis w etui. Trudno mi doradzic, bo nie znam zainteresowan twojego partnera i nie wiem, czym sie zajmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedorita 0 Napisano Lipiec 17, 2013 to pioro w sumie to niezly pomysl. Karnet... czy ja wiem. To z tym spa albo jakis masarz byloby super tylko ze ciezko z czasem. takze wole cos kupic. Normalne ze go nie znacie, jego stylu, hobby itd, pytam bardzo ogolnie, dajcie mi swoje pomysly, co kupilybyscie swoim partnerom, moze jakis pomysl ukradne :) dzieki z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2013 http://pinterest.com/thedatingdivas/anniversary-ideas/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach