Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja1909

mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość Patrycja1909

Hej, wiem że mogę być skrytykowana itp jednak proszę o poradę ;) Współżyjemy z narzeczonym bez zabezpieczenia od 4 miesięcy i za każdym razem nic nie wyszło, okres spóźnił się raz o 4 dni, ale w końcu i tak dostałam. Cykl mam mniej więcej 26-28 dni, Teraz spóźnia mi się okres szósty dzień, trochę zaczęłam się stresować... Dzień przed spodziewaną miesiączką miałam bóle jak na okres i byłam pewna, że dostanę a tu nic. Mam dziwne kłucia w brzuchu, jakby mnie coś ciągło, czasem złapie mnie to przy wstawaniu , oraz kłucie jajników, od 2tygodni też zauważyłam jakby powiększenie piersi, nawet mój narzeczony to zauwazył, są twarde i bolą. Nie wiem, co myślicie, miał ktoś podobne objawy ciąży ? czy sobie to wmawiam , juz nie wiem.. kupić test dziś i zrobić jutro rano, czy poczekać jeszcze ?

Test to wydatek rzędu paru złotych, co szkodzi kupić i zrobić? Kup dwa, zrób jeden dziś, drugi jutro rano ale będziesz dużo spokojniejsza. Miałam podobne objawy ciąży, dziś jestem w 11 tc.

Gość gość
Najlepij ic na badanie krwi Beta-Hcg. Ja miałam tak samo jak napisałas wyżej,identyko. A dzis jestem w 7 tyg ciazy. Testy moga kłamac,najlepiej zrob badanie krwi

Gość Patrycja1909
Kupie sobie dziś ten test ... Musze wiedzieć, strasznie się źle czuje nie wiem czy to z tego stresu, czy faktycznie coś...

Gość Patrycja1909
zrobiłam test ciązowy dziś , przed godziną. jestem w ciąży..

Gość gość
gratulujeeeeee :) :) :) :)

Gość Patrycja1909
trochę stres i w głowie mętlik.. :) mam nadzieję, że test jesty wiarygodny, dla pewności powtórze jutro rano

Gość gość
jak wyszły 2 kreski to ciąża pewna!!! gratuluję:)

Gość Patrycja1909
tylko martwie się trochę, bo oprócz mdłości mam od wczoraj biegunkę, miala ktoras tak? :(

Gość o.n.a.aa.
Hej :) chciałam się was również poradzić czy mogę być w ciąży? Miesiaczke mam zawsze reguralnie. Wczoraj miała dostać ale zamiast tego dostałam skąpego plamienia.. dziś jestm oj drugi dzień cyklu i mam dosłownie 2,3 krople na wkladce.. nie wiem co mam robic.. czy jest możliwość ?? czy ktoras z was tak miała ??