Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara224

jakie sa Wasze koty? Lubia sie przytulac czy nie?

Polecane posty

Gość kociara224

Ja mam dwie kotki. Jedna jest strasznym pieczczochem, nawet teraz gdy to pisze to chodzi po mnie:D. A druga znowu nie lubi czulosci, nie przepada za glaskaniem, czasem jak cos chce to do mnie przyjdzie i sie ociera:)

Gość gość
Kiedys mialam kota ale nie trzymalam go w domu. Lubil jak go glaskalam ale bez przesady bo czasami go to denerwowalo :) Niestety umarł :(

Gość gość
Moje koty dokladnie tak jak twoje autorko-jedna lubi, druga mniej ;)

Gość gość
Moja kota to jak pies :D wszędzie za mną i koło mnie ciągle . Ciągle podtyka głowę do głaskania, tudzież się kładzie i chce żeby jej brzuch czochrać . Często śpi mi na kolanach wtulona we mnie . Nie przywiązuje się do miejsca tylko do człowieka . Gdzie by nie pojechała ze mną ( nauczona jest jeździć na tylnym siedzeniu w samochodzie na swobodzie) to nie robi na niej wrażenia że inne miejsce etc, ważne żebym ja była i czuje się jak w domu :)

Gość gość
moj zalezy jaki ma humor. generalnie lubi moje towarzystwo, jak cos robie na podworku - siedzi obok. ide za dom, idzie za mna i tez ze mna siedzi. gotuje obiad - siedzi na krzesle w kuchni. ide do salonu na kompa - idzie za mna. ale tak typowego przytulania to nie lubi, na rece nie lubi byc brany. czasem wywraca brzuchol do gory zeby go miziac. woli zabawe z patykiem i piorkiem i ogolnie gryzienie i drapanie. jest kochany i tak. wieczorami mu sie zbiera na czulosci i czasem na kolana przyjdzie

Gość gość
Moja kotka srednio lubi byc przytulana (a szybkobyla odlaczona od matki:( ) ale tez jest jak pies. Chodzi na spacery razem z nimi (psami) i reaguje na gwizd ( nauczylam ja ;) )