Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybralampseudonimdlamnie

co o tym myslicie?

Polecane posty

Hej dziewczyny, jakoze znalazlam na tym forum odpowiedzi na wiele moich pytan, postanowilam podzielic sie z Wami moimi watpliwosciami, moze bedziecie mogly ze mna o tym pogadac.. A wiec 3 tygodnie temu wzielam ostatnia tabletke antykoncepcyjna (Kontracept). To byly moje pierwsze tabletki anty w zyciu, bralam je przez 3 miesiace. Jednak jakoze sie sie czulam, wraz z mezem postanowilismy, ze nie bede tego brala i w ruch poszly gumki. ..no i 4 dni temu jedna nam pekla :) Dokladnie 14 dni od pierwszego dnia ostatniego okresu. Jezeli sie za bardzo nie rozregulowalam to strzelilismy w sama owulacje jak w morde! :) Ehh.. sama nie wiem co o tym myslec.. Wiem, tylko poczekac do okresu, a jak nie przyjdzie to zrobic test. Myslicie, ze prawdopodobienstwo jest duze? Tak 3 tygodnie po ostatniej tabletce to zdrowo dla mlodego? W sumie nie planowilismy dziecka JUZ (2 miesiace po slubie), a z drugiej.. mam juz 27 lat.. jak nie teraz to kiedy? Aaa.. tak se chcialam Wam pomarudzic.. Jestem pelna watpliwosci..

Gość gość
Hormony brałaś krótko, więc moim zdaniem, spokojnie od pierwszego cyklu możecie się starać, tak więc nic się nie bój, bo nawet jak się okaże że będziesz w ciąży to maluszkowi to nie zaszkodzi.

to fakt, hormony nie powinny mnie bardzo rozregulowac.. Hmm.. to kiedy moge zrobic test? Ile dni po terminie okresu?