Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna w przerwie między pieszczotami zapytała:

Polecane posty

Gość gość

Z iloma kobietami spałem. Odpowiedziałem szczerze, że z czterema, a ona na to, że to dziwnie mało jak na mój wiek. Mam 30 lat, a ona 23 i wyjawiła mi, że spała z 6 facetami. Co o nas powiecie? Ja - fujara, ona - łatwa puszczalska?

Gość gość
No ani Ty nie masz skromnego doświadczenia, ani ona. Oboje macie dość sporo na kontach, tyle że dziewczyna zdecydowanie więcej. A to też nie zawsze można ocenić, bo zależy co ona bierze pod uwagę. Jeżeli z każdym z nich poszła do łóżka, to Ty możesz być pewien, że będziesz 7, a po Tobie wielu wielu innych. A jeśli jeden chłopak to był taki z którym tylko chodziła za rączkę, z drugim się pocałowała, trzeciego widywała raz na miesiąc i widywali się gdzieś na skypie, to chyba takich liczyć nie powinna. Różnie to bywa. Ty ją znasz, to się zorientujesz, zresztą starszy jesteś. Zarwałeś młodą d*pkę i szok, bo nie jest taka niewinna jak myślałeś? Teraz młodzież jest własnie taka. I nie ma co pytać z iloma wcześniej była.

Gość gość
aha, nie doczytałam, że spała z 6-ma, to już nieciekawie. A może skłamała bo chciała durno zaimponować, że taka obyta? Też możliwe. Ale jak spała z tyloma to wierna Tobie długo nie będzie.

Gość gość
Uwazam ze to zaden problem, niby czemu mialaby byc puszczalska?? Jak jest ladna to moze miala 100 okazji na sex z jakimis kolesiami a wybrala z nich 6, wiec sadze ze liczva o niczym nie swiadczy. Ciez sie ze jest doswiadczona, zna swoje potrzeby

Gość gość
Ja spalam przed slubem z 6,a mojemu mezowi jestem wierna, a mam 26 lat. Juz swoje wyszalalam, wiem jak jest z innymi, wiem ze swietnie mi z mezem, jest swietnym kochankiem

Gość N6
Jestes nastepny na liscie.Nie przyzwyczajaj sie do niej zbytnio.

Gość gość-autor
ja jej nie pytałem z iloma spała. Sama uznała za stosowne zrewanżować się wyznaniem za wyznanie. W wielkim skrócie ten fragment rozmowy wyglądał tak: - Z iloma dziewczynami spałeś? - Z czterema - Serio? To mało. Ja już z sześcioma facetami...

Gość gość
z tej wypowiedzi to ona jakaś głupia jest, chyba dobra wyłącznie do jednego.

Gość gość
Poprostu masz problem ikompleks tego, ze ty spales z mniejsza iloscia, skoro masz z tym pronlem znajdz dziewice, nie bedziesz sie musial bac ze z kim bedzie cie porow ywac

Gość gość-autor
nie uznaję jej za puszczalską. Co innego gdyby przyznała się do sześciu facetów, a w rzeczywistości miała ich na koncie trzydziestu. W kompleks z powodu mniejszej ilości partnerek mogła mnie ona wpędzić, ale tylko tym swoim zdziwieniem nad faktem, że ja - facet trzydziestoletni spałem tylko z czterema kobietami. Tu może być żródło jakiegos kompleksu w przyszłości - w tym zdziwieniu i niedowierzaniu, czemu tak mało w tym wieku. Uważam siebie za bardziej doświadczonego niz ona, pomimo, że miała więcej partnerów. Ja, z dwoma (z moich czterech) byłem w długich związkach, a ona nigdy w zyciu nie była w związku trwajacym dłuzej niż dwa miesiące.