Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkujące Ebayer

Czy ja to dobrze zrozumiałem? Angielski...

Polecane posty

Gość Początkujące Ebayer

Zwracam się do was z prośbą o pomoc - sprzedaje od jakiegoś czasu na niemieckim ebayu - znam niemiecki, wloski i podstawy angielskiego - i oto napisal do mnie ktos, kto chce kupic kanape: "Thanks for getting back to me and i appreciate your prompt reply..I am presently out of town now..am in Ireland Now .. .but i am buying this for my Daughter Who live in Russia. .my mover will come for the pick-up... also send me your address for the pickup with your phone number..am new to online sells... I want you to remove the item on ebay now so that NO buyer will bid on it again....so send me your pay pal e-mail so that i can pay soon..." Rozumiem, że dziękuję za odpowiedź. Jest teraz w Irlandii i chce kupić kanapę dla córki - PYTANIE NUMER 1.: ONA CHCE JĄ OSOBIŚCIE ODEBRAĆ?. Zwraca się z prośbą o numer telefonu i adres. Mówi, że jest nowy na ebay'u. PYTANIE NUMER 2.: Prosi o usunięcie kanapy z ebay'a, by nikt jej nie kupił - dobrze to ogarnąłem? Wiem, że trochę słabo, że w tych czasach angielski kuleje, ale niemiecki go jakoś u mnie wygryzł...

Gość gość
tak chce odebrac osobiscie i prosi o namiary. Chce tez zebys usunal przedmiot z ebay zeby nikt juz nie mogl licytowac. Jesli to licytacja to dla ciebie nieoplacalne usuniecie.

Gość Początkujące Ebayer
Bardzo dziękuję za odpowiedź - troche to dla mnie grubymi nićmi wszystko szyte - wystawiłem aukcje z opcją 'kup teraz' i tam jest kilka sztuk tej kanapy. Poza tym koles przyjedzie z Rosji odebrać sobie kanapę (dokładnie mówiąc narożnik) za 800euro? U siebie nie ma ;)?

Gość gość
no skoro jest opcja kuip teraz to nie rozumiem po co chce zebys to usunal. Chce zaplacic przez pay pal, ale odebrac osobiscie.

Gość Początkujące Ebayer
Koniec tematu - Nigerian scam :) naprawdę prawie się nabrałem :)