Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są romantyczne Kobiety w Trójmieście?

Polecane posty

Gość gość

Czy są romantyczne Kobiety w Trójmieście? Miejscowe lub turystyki. Próbowałem poruszyć to zagadnienie pod tematem "proszę o radę - pierwszy raz,jeden raz" ale chyba źle to ująłem i temat się nie przyjął. Może teraz będzie inaczej. Chodzi mi po głowie zamiar spotkania podczas urlopu romantycznej, miłej, kulturalnej, ładnej Pani np w Gdyni lub Sopocie. Myślę o miłym popołudniu, spacerze po plaży wieczorem i jeśli przypadniemy sobie do gustu to wspólnym intymny spotkaniu we dwoje, które zakończy spotkanie. Tylko czy kobiety miewają podobne pomysły a może nie myślą o takim spotkaniu na jeden raz chyba że to dla nich spotkanie zawodowe. Jeśli to zbyt górnolotne marzenie to jaki lokal na intymne spotkanie mi proponuje w tych miastach? Co radzicie? To byłby pierwszy raz i jeden raz bez niczego stałego na dłużej.

Gość gość
polecam odloty.pl ;)

Gość gość
Dziękuje. Byłem na poleconej stronie. Pomocna. Tylko za pieniądze to ostateczność bo nie chce iść do łóżka z kobieta która oferuje się jak towar. Pomocy. Czy nie ma innej opcji?

Gość sceeptycznaa
Na pierwszym spotkaniu umawianym w necie? To raczej tylko jak towar, za pieniądze.

Gość gość
Dlatego w pierwszej kolejności to chce się spotkać na spacer w formie tradycyjnej randki i nie musi być nic więcej jeśli nie będą chciały obie strony. A takie spotkania nie są chyba zobowiązujące. Towarzystwo miłej pani już samo w sobie jest dość romantyczne. Bo podkreślam że nie chodzi mi o sam seks tylko miły dzień w miłym towarzystwie a jeśli oboje będziemy chcieli iść o krok dalej to może..

Gość gość
Może zatem pierwsze spotkanie tylko aby się poznać i zobaczmy jak się zakończy i czy będzie następne i w jakiej formie :)

Gość gość
Dobrze że wyszła ta kwestia. Szczerze to też tak z kimś zupełnie nieznajomym to bym nie poszedł.Dlatego myślę o spacerze, może kinie i kolacji. A potem można zdecydować co dalej. Może masz słuszność że jedno spotkanie to za mało by się zdecydować.

Gość gość
Jednak nie poszedłem do sypialni nawet z najbardziej luksusową agenka specjalną za pieniądze wiedząc że chodzi jej o stan mego portfela a nie o mnie i że to wszystko bez emocji i to tylko gra z jej strony jak u aktora w

Gość gość
To i mi przkro. Zatem chyba nici z urlopowych planów.