Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem taka głupia ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłam z facetem w układzie ff , kochałam go od samego początku . On jasno się określił , że nie chce się wiązać , że chce spotykać się tylko dla przyjemności płynącej z sexu przedewszystkim ... Wtedy nie przyznałam się do swoich uczuć twardo go okłamywałam , że mi taki układ odpowiada , że chcę tylko sexu . Nawet odmawiałam mu gdy zapraszał mnie do kina czy na ścianki ... Nasze spotkania wyglądały w ten sposób , spotykaliśmy się godzina rozmowy , godzina sexu i do domu z tym , że on był zawsze spiety podczas sexu , ostatnim razem nie miał nawet erekcji . Zostawił mnie przez smsa , napisał , że się ze mną zżył , że mnie lubi i , że uciekał od tych uczuć ale to konieć . Spotkaliśmy się pogadać powiedział , że nic dla niego nie znacze i nie potrafi bez uczuć . Smiał się , ze mnie , że jest mi przykro i że jestem załamana :( ale też mowił , że zawsze bede mogła na niego liczyć gdybym potrzebowała pomocy :/ . Po tym spotkaniu napisałam smsa , że go kocham i bedzie mi ciężko żyć z takim uczuciem . Nic nie napisał :( . Ja cierpiałam , czułam się upokorzona ale po poł roku było lepiej , jakoś sobie to wytlumaczyłam , coraz mniej o nim myślałam i w tedy on napisał mi e-mail ze chce zacząć od nowa , że bedzie lepiej ale nadal nie chce zobowiązań . wymienialismy te e-maile w końcu chyba po kolejnym pol roku ( pracuje za granića) spotkaliśmy się rozmawialiśmy , pożniej on wyjechał na kilka mięsięcy pisał do mnie smsy przez ten czas pytał co u mnie . NIedawno wrócił mielismy się spotkać , pojechać gdzieś , spedzić razem czas i sex też był w planie , po tym spotkaniu on mieliśmy podjąć decyzje co z nami bedzie dalej czytaj on miał podjąć ale 5 minut przed spotkaniem odwołałam je , za bardzo się bałam . Jesteśmy umówieni na jutro od wczoraj boli mnie brzuch , boje się :( boje się , że znowu mnie skrzywdzi ale z drogiej strony tak bardzo go kocham , że chyba pojde na to spotkanie przynajmniej go zobacze :( ... I teraz moje pytanie . Dlaczego jestem tak głupia , że ciągle mam nadzieje , że on mnie pokocha ? Mam 25 lat , jestem po studiach , prowadzę własny biznes wydawać by się mogło , że nie jestem głupia

Gość gość
Bawi się tobą nie wiem jak Ci to powiedzieć tak jak laska mojego kumpla chodziła z nim bo przystojny i go krzywdziła tak on krzywdzi Ciebie jednak wiem co to znaczy kiedy tak bardzo się kocha może porozmawiaj z nim tylko o uczuciach