Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z pochwą

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z pochwą, ponieważ podczas stosunku mój partner nic nie czuje ja czasem też mam z tym problemy. Zastanawiamy się nad kupnem pompki do pochwy ale nie wiemy czy to nam pomoże. Chodzi dokładnie o to czy pompka zwęży pochwę w środku czy tylko da efekt nabrzmiałej pochwy z zewnątrz. Czy to też normalne że moje wargi sromowe są duże i bardzo odstające. Proszę o poważne odpowiedzi i pomoc.

Gość gość
to komu ty dawałaś, że teraz masz piździcho jak wiadro? :O

Z wargami to raczej normalne. Występują różne budowy narządów płciowych. Najlepiej przejdź się o ginekologa-seksuologa, zbaga cię i doradzi co i jak, a ty będziesz się czuć spokojniej. Co do pochwy - może twój facet nie czuje nic, bo jest uzależniony od masturbacji? Podobno faceci uzależnieni od swojej ręki mają potem problem z odczuwaniem przyjemności przy normalnym stosunku. Co do twoich odczuć- mało kobiet odczuwa główną przyjmność z penetracji. Łechtaczka jest wrażliwsza na pieszczoty i to ona jest głównym źródłem przyjmności u większości babeczek - wszystko zależy jakim typem jesteś :).

Gość gość
Że ty się ku*wisz na prawo i lewo to nie znaczy że wszyscy inni tak samo. Ja miałam jednego partnera seksualnego dla twojej wiadomości ! To po pierwsze, a po drugie widzę że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem dlatego taka dobra rada dla ciebie idź na jakiś kurs doszkalający z czytania ze zrozumieniem lub cofnij się do szkoły podstawowej bo to właśnie tam tego uczą. Prosiłam o POWAŻNE ODPOWIEDZI I O POMOC a nie coś takiego !

Gość gość
TheNawojka dziękuję bardo za odpowiedź na takich odpowiedziach mi zależy ;)

Gość gość
Często ćwicze mięśnie pochwy ale to i tak niewiele daje.. ;/

Gość gość
A moj okreca calego zlotym lacuszkiem co ma na szyi i jest wszystko oky

Gość gość
ksksks

Gość gość
Być może ten twój partner ma zbyt cienkiego , i stąd problem. Są faceci i jest ich bardzo wielu że mają za mały obwód mimo że na długość mieszczą się w normie. Ty masz pewnie wszystko w normie, ale macie niedostosowanie. Najprostszym sposobem jest odpowiednia pozycja , taka ze ty masz zacisnięte uda i tym sposobem bardziej sciskasz cienkiego bolka. Trudniejszym sposobem jest farmakologiczne powiekszanie obwodu cienkiego bolka, ale to jest uciążliwe i bolesne. Bez sensu jest próba operacji plastycznej zwężającej pochwę, bo wiąże się to z przecięciem nerwów okalających pochwę, i wtedy to ty stracisz zdolność odczuwania przyjemności w tym miejscu, albo odczuwać będziesz w stopniu upośledzonym, więc po co ci TO?

Gość gość
ja się tak wymądrzam o tych ćwiczeniach mięśni, ale jak przeczytałam to chyba sama aż zacznę ćwiczyć :))

Gość gość
A co z ta pompką, pomoże ona ?

Może napisz coś o swoim partnerze, bo tak ciężko bez informacji coś sensownego poradzić. Co do mięsni kegla to różne opinie słyszałam. Niektórzy twierdzą, że ćwiczenia pomagają, a inni nie. Na pewno warto spróbować, ale pewnie na efekt trzeba będzie trochę poczekać :).

Gość gość
Kiedy zaczynamy stosunek to przez krótką chwilę jest fajnie oboje czujemy lecz po niedługim czasie mój partner twierdzi że pochwa się jakby w środku rozciąga i bardzo słabo czuć..

Gość gość
Tez tak mialam i faceta do niej szukalam z paroma probe robilam ale znalazlam i teraz wszystko pasuje

Gość gość
to o tyle lepiej, ze mozecie dluzej sie bzykac - masz szanse osiagnac orgazm, co wiekszosci z nas nie jest dane wlasnie ze wzgledu, ze partner za wczesnie konczy

Gość gość
Mój partner obecnie od roku nie masturbuje sie wogle poniewaz czesto dochodzi do stosunku seksualnego .Jesli o mnie chodzi czy jest mozliwe rozciągniecie pochwy poprzez masturbacje

Gość gość
Jeśli chodzi o moje orgazmy to jest fajnie natomiast przy każdym muszę się spuścić bo jeśli tego nie zrobię to nie mozemy dalej sie bzykać. A co do mojego partnera to on bzyka mnie tak długo dopóki ja nie dojdę

Raczej nie jest to możliwe. Chyba że masturbowałaś się arbuzem, ale wątpie :P. Pochwa jest elastyczna i szybko wraca do swoich wymiarów. Ew ciąża może wpłynąć na to, że pochwa będzie trochę "luźniejsza". Skoro masturbacja i mały członek odpadają to jednak chyba warto będzie się przejść do dobrego seksuologa. Zapewne on coś doradzi.

Gość gość
Ja swoja wslalem do szpitala to jej troche zaszyli i teraz jest oky

Gość gość
Kiedy podczas stosunku jesteśmy w pozycji gdzie moje nogi są na barkach partnera i zaciskam mięśnie kegla to wtedy jest zaje*iście natomiast kiedy zmieniamy pozycję i to ja wchodzę na niego to po meeeega krótkiej chwili o wiele mniej czuć. Lecz mam jeszcze pytanie co do mojego orgazmu ktory czasami jest uciążliwy bo chcemy sie kochać a ja muszę się jednak spuscic, co z tym zrobić ?

Gość fenixx
Pompka jest fajna. Mam taka przeznaczona dla pochwy, polecono mi to urzadzenie w sex shopie i warto bylo kupic. Przed zabawa proponuje lasce skorzystanie. Te ktore skorzystaja sa mile zaskoczone. Ja rowniez uzywam juz od dluzszego czasu pompki do penisa a wczesniej uzywalem extendera. Zupelnie inne doznania. Penis i pochwa sa mocno nabrzmiale i silnie ukrwione. Wszystko czuje sie znacznie mocniej. Nie mozna jednak zasysac zbyt mocno.

Gość młoda_ciężarna
Jesteś po porodzie sn ? Czasami kobieta nie wraca do formy sprzed ciąży i efekt jest taki , że satysfakcja z seksu maleje. Ćwicz mięśnie kegla to napewno w jakiś sposób pomoże. W sprawie pompki to ci raczej nie pomogę bo nigdy nie stosowałam ani nic mi na jej temat nie wiadomo. Rozmiar warg jest indywidualny. Każda z nas jest inna więc podejście trzeba mieć indywidualne. Jeśli jednak bardzo ci to przeszkadza można iść do kliniki w , której wykonują zabieg plastyczny ,, korekcja waginy " . Tylko to jest dosyć nie mały koszt.

Gość gość
Idz do ginekologa www.one-med.pl np. jest wiele gabinetow

Gość gość
Jeżeli komuś przeszkadza zbyt duży rozmiar warg sromowych to pompka do pochwy jeszcze bardziej je powiększy więc to rozwiązanie odpada. Ostatnio czytałam o tych pompkach i niby wzmacniają przyjemność itp rzeczy, ale czy zwężają ścianki pochwy to raczej nie, głównie chyba zwiększają ukrwienie sromu i łechtaczki, warto sobie poczytać - http://dyskretno.pl/pompka-do-pochwy/ ale osobiście polecam ćwiczyć mięśnie kegla, można sobie to robić bez przyrządów lub kupić jakieś tanie kulki gejszy