Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana_nanana

Dziewczyny pomóżcie - krwawienie kilka dni po okresie:/

Polecane posty

Gość zestresowana_nanana

Hej dziewczyny! Z racji stresu jaki mnie dopadł w związku z obecną sytuacją w akcie desperacji piszę tu na forum. Okres skończył mi się trzy dni temu a dziś zauważyłam u siebie krew. Na początku trochę krwi w śluzie, potem po przetarciu się krew na papierze, bardzo się tym stresuję bo to nawet nie środek cyklu żeby to oznaczało owulacje:( Miała któraś z was coś takiego kilka dni po okresie lub spotkała się z czymś takim? Dodam (choć to chyba nie jest istotne) że wyjątkowo okres miałam 5 dni i to bardzo "lekki", a zazwyczaj mam 7-dniowy i to takie, ze 7 dnia dużo krwawię.

Gość gość
Bierzesz tabletki? Mam dokładnie taka sama sytuacje tylko ze przy tabletkach anty

Gość zestresowana_nanana
nie, nie biorę tabletek właśnie, zastanawiam się czy to nie od zbyt ostrego seksu, może mnie coś tam otarło z tym , że seks był trzy dni temu, a krew dopiero dziś:(

Gość gość
Który masz dzień cyklu?

Gość zestresowana_nanana
sorki, że nie dopisywałam:) dziś 9 dzień cyklu.

Gość Elizka23333
może miałaś torbiel o której nie wiedziałaś? endometrialną... i pękła? zrób usg dopochwowe

Gość gość
To mogła jeszcze macica się doczyscic.

Gość gość
też tak mialam

Gość zestresowana_nanana
podnoszę :(

Gość +Aga
Też jestem ciekawa o co chodzi, miałam podobnie, najpierw śluz z krwią, później krew tyle że mało o dwa dni niecałe to trwało. To było w okolicach owulacji. Jak miałam okres to byłam nad jeziorem, więc wtedy krew nie leciała, może została gdzieś i dlatego tak miałam?

Gość zestresowana_nanana
no ja właśnie też pierw trochę krwi w śluzie, drugiego dnia po przetarciu krew czerwona, wczoraj znowu jakby śluz ,ale już zabarwiony na brązowo, ale dziś znowu jakby krew, nie dużo tylko po przetarciu lekko różowe zabarwienie, ale teraz mam stracha:( jeszcze na necie się naczytałam co to może być to już w ogóle:(:(:(

Gość gość
ja tak miałam 3 lata temu :) teraz moja córka wlasnie siedzi i uklada klocki :P zagniezdzanie sie zarodka :) prawdopodobnie bedziesz w ciazy :D gratuluje

Gość gość
No i pomogły ci, już jesteś zdrowa? :-) ...a wam co też tak miałyście szukałyście pomocy na kafeterii i pomogło? ;-)

Gość zestresowana_nanana
to raczej mało prawdopodobne:) nie uprawiamy seksu na kilka dni przed owulacją i oczywiście w trakcie plus nawet jak to robimy w niepłodne to używamy prezerwatyw, więc prawdopodobieństwo jest znikome, choć wiem, że nigdy nie ma 100% pewności;) a raczej po zagnieżdżenie się nie daje krwawienia 4 dni z rzędu chyba.