Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urojona ciąża

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie morze panikuje ale zaczynam myśleć ze uroiłam sobie ciąż. Zrobilam test 2 kreska jest ale słabo widoczna poszlam do gina powiedzial ze wygląda mu to na wczesną ciąże ostatni okres miałam 28 maja nie czuje się jakoś inaczej czasem mam zawroty głowy i mdłości. W piątek ide na usg . Co wy o tym myślicie:-(:-(:-(

Gość goscdjbsajk
Maja? a mamy lipiec czyli miesiaczki brak. skoro kreska druga jest tzn ze jestes w ciazy. gratulacje :)

Gość gość
No w maju ostatniom miałam. Nie panikowała bym gdyby znajoma nie powiedziala mi ze to mogłam sobie uroić. A ja jestem jeszcze młoda 1 raz zdarza mi się taka sytuacja a ja jestem łatwowierna i szybko daje sobie coś wkręcić i teraz cały czas o tym myślę.. Zwaryjuje wkącu

Gość gość
Czy uprawiałaś seks bez zabezpieczenia?

Gość gość
Tak

Gość gość
To zrób sobie test z krwi, bo na usg moze być jeszcze niewiele widać jesli to ciąża.

Gość goscdjbsajk
jak nie wiele widac dziewczyny skoro ostatnia miesiaczka byla w maju i wtedy uprawiala seks bez zabepzpieczenia to teraz mamy lipiec! czyli jest jest prawdopodobienstwo ze moze byc gdzies przynajmnije w 4 lub 5 tyg ciazy test wykryje lekarz zobaczy :)