Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaa889

Raaaatuuunku!!!!!!

Polecane posty

Gość julkaaa889

Hej.. mam straszy problem.. gdyż 3 czerwca z moim chlopakiem troszke sie zabawialismy tzn. on mnie piescil palcami a ja zrobilam mu loda.. oczywiscie wytrysk byl na mojej buzi a pozniej juz nic nie bylo.. raczej nie bylo opcji zeby na placach mial sperme.. 14czerwca dostałam okres normalnie a w tym miesiacu niestety nie spoznia mi sie juz 6dni.. nie wiem co mam robic.. ale strasznie panikuje a po test nie pojde.. dodam rowniez ze nie boli mnie brzuch, nie mam nudnosci, wymiotow ani nic w tym stylu.. mialam w czerwcu sesje na studiach, schudlam 5kg w dwa dni pozniej przytylam bo sie polkocilam z chlopakiem i moze przez to sie troche okres rozlegulowal? pogoda ? jak myslicie? co mam robic? pomozcie i licze na rozsadne odpowiedzi

Gość bank-i erka
a twoj chlopak wie czego chce w zyciu oprocz pieprzenia sie?

Gość julkaaa889
Tak.. I napewno nie w tym momencie dziecko.. ile mozna czelac na ten cholerny okres?;// boje sieee ,((((((

Gość julkaaa889
Ehh.. :(

Nie panikuj :) Nic nie wskazuje na to byś mogła być w ciąży. Tylko sobie tym stresem krzywdę robisz. Nie myśl o tym, zrób test :) Na 99,9% nie jesteś w ciąży.

Gość julkaaa889
testu nie zrobie bo jakbym byla to zrobilabym sobie krzywde.. chce dostac okresuu .. ! Ale to czekanie nie wykanczaa..

Gość gość
Idz do psychiatry,pomoże :classic_cool:

Gość Owieczka Meee
Tak k***a, plemnik który znalazł się na Twojej twarzy uznał, że mu nie wygodnie i nie przyjemnie, więc postanowił udać się do Twojej pochwy i niestety pewnie jesteś w ciąży :( przykro mi. A tak na poważnie to ogarnij się dziewczyno! I poczytaj trochę na temat tego skąd się biorą dzieci zamiast zakładać głupie tematy na forum.

Gość gość
Wiem skad sie biora dzieci.. tylko dlaczego juz tyle dni spoznia mi sie okres;///