Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar biustonosz 75 D

Polecane posty

Gość gość

czy to sredni czy duzy biust? jestem szczupla nosze ubrania s/m. czy moge stwierdzic ze mam duzy biust?

Gość gość
75D to jest gruba dziewczyna ze srednimi do swojej budowy cyckami. Najpierw sie dowiedz jaki naprawde musisz nosic rozmiar bo inaczej za pare lat z twoich cycusiow zostana obwisle, plaskie placki.

Gość gość
zmierz sie bardzo ciasno na wydechu pod biustem i normalnie w biuscie. Podejrzewam, ze masz rozmiar 65F albo 70E

Gość gość
wydaje mi sie ze dobrze zmierzone. biustonosz mam dobry akurat. E to juz sa bardzo bardzo duze to raczej nie mam takich. moja babcia ma E wiec napewno nie.

Gość gość
ale zmierze sie do pewnosci. gruba nie jestem bo przewaznie nosze ske ubrania

Gość gość
zmierzylam sie i 75 cm pod biustem a w biuscie 94 cm

Gość gość
nie, po prostu sie nie znasz na tym ale warto dla Ciebie i twoich cyckow zebys sie zapoznala :) Powinnas nosic stanik 70E - tak jak podejrzewalam. Dobrych biustonoszy nie dostaniesz na rynku za 20zl a jak bedziesz nosic dalej 75D to sobie zepsujesz cycki. Jesli uwazasz, ze kazde ''E'' jest duze - przejdz sie do jakieos sklepu z biustonoszami. Wez do reki rozne staniki - 70A i 80A 75B i 90B czy nawet 75D i 90D i porownaj. Im wiekszy obwod tym wiekszy biustonosz mimo tej samej literki.

Gość gość
A nawet F.

Gość gość
A babcia też ma pewnie zle dobrany biustonosz. :D

Gość gość
tak wiec 70E to bedzie stanik z dopasowanym obwodem i dobrej wielkosci dla Ciebie miska. Natomiast 90E bedzie mial miske taka, ze bys pewnie do niej wsadzila wielkiego arbuza hehehe :P CHociaz sprobuj kup sobie jeden i sama zobaczysz. Podejrzewam, ze 75D jest dla Ciebie luzny w obwodzie, ramiaczka masz tak zmniejszone, ze obwod nie lezy rowno a wyzej z tylu na plecach niz z przodu miski. Nie chce tez juz sie czepiac ale jak masz 75cm pod biustem to do szczuplych nie nalezych, przecietnie mlode dziewczyny maja 68-70cm pod biustem.

Gość gość
a mogla bym was prosic o jakas stornke z rozmiarami ? hmm moze w tym problem ze kupuje staniki za 15 zl ;p ;/

Gość gość
to mam chinska miarke jakas? hehe jestem szczupla waze 55 kg mam 1.72 cm gora m rozmiar ubran kupuje

Gość gość
ej no bez przesady nie twierdze, ze jestes grubas :P sama mam 70cm pod biustem a wiem, ze nie jestem szczupla. Co nie znaczy, ze uwazam, ze chudzielce wygladaja lepiej ode mnie ;)

Gość gość
dajcie juz spokoj z tym reklamowaniem biustonoszy!!!

Gość gość
a moze mamy inne myslenie co znaczy szczupla? heh no ja tak jak pislalam mam 1.72 cm i 55 kg i kazdy mówi ze szczupla jestem bmi pokazuje szczupla. szybciej uwierze ze cos zle mierze niz ze nie szczupla jestem

Gość gość
mama mnie teraz zmierzyla mowi ze 70 mam ;p

Gość gość
Moim zdaniem to jest to juz duży biust :) Ja mam 70 B i źle się czuję ... I dowiedziałam się o tym rozmiarze dopiero w Salonie Zdrowego Biustu, gdzie zakupiłam sobie od razu dwa biustonosze.

Gość gość
Radzę znaleźć dobry butik/sklep z bielizną. Jeśli pracuje w takim dobra braditterka to odpowiednio dobierze Ci biustonosz co do rozmiaru miseczki, obwodu i modelu jaki najbardziej Ci odpowiada.

Gość gość
Ale wy pierdzielicie' jak ktos ma 75 pod biustem to jest gruby? Ja nosze rozmiar s w tali mam malutko, a pod biustem mam same kosci, kazdy jest po prostu inaczej rozbudowany, jedne maja szersza miednice inni wezsza miednice, inne maja szerokie ramiona inne sa waziutkie, tak samo jest z obwodem pod biustem, przeciez pod biustem zaczynaja sie tak jakby zebra, obmacajcie sie to bedziecie wiedziec co jest pod cycami !