Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inis_Mona

Konflikt w rodzinie i urodziny szwagierki...

Polecane posty

Gość Inis_Mona

Jestem w konflikcie z rodzicami i siostra mojego meza. Niestety, niedawno wybuchla ogromna awantura (nie chce wchodzic w szczególy) w wyniku czego nie odzywamy sie do siebie i nie chcemy sie widziec. Maz co prawda przyznaje mi racje, ale wiadomo... chodzi tam, rozmawia z nimi... No i teraz w niedziele szwagierka ma urodziny. Zaprosila meza, ale oczywiscie beze mnie. I tak bym nie poszla, ale niespecjalnie odpowiada mi fakt, ze maz sie wybiera na te urodziny. Jesli pójdzie, nie ma sprawy, nie bedzie awantury- ale zastanawiam sie, czy wg. Was, powinien isc, czy zostac ze mna w domu?

Gość gość
zależy o co poszło! skoro nie chcesz napisać to jak możemy to ocenić?

Gość gość
no dokładnie jak wyżej.. Chociaż jeśli racja leży po Twojej stronie i mąż ci ją przyznał, zgadza się z tym, to uważam że to nie fair z jego strony. Powinien się opowiedzieć za tobą i dać rodzinie jasno do zrozumienia że jesteś jego żoną i na takie imprezy chodzi albo z tobą albo wcale.

Gość Inis_Mona
No coz, poprostu poszlo o to, ze ja nie chce miec dzieci. Rodzinka zaczela szczekac, a maz... no cóz, przyznal mi racje, ze skoro nie chce, to po co mam sie zmuszac. Nie rozmawiam z jego rodzina, w glebokim powazaniu mam ich wszystkie imprezy... i nie odpowiada mi to, ze maz chce tam isc, sam.

Gość gość
a pytałaś męża przed ślubem, czy również nie chce mieć dzieci? bo jeśli nie to ty jesteś nie w porządku!!!

Gość gość
jeszcze parę miesięcy i będzie rozwód - więc nie masz się co martwić - niedługo nie będziesz miała z nimi nic do czynienia

Gość gość
to troche taka awantura z niczego... I tak wy podejmujecie te decyzje, mówicie im że nic im do tego i po temacie. Nie pozwól mu tam samemu chodzić bo będą go tylko buntować..

Gość gość
a może on chce mieć dzieci? ty sama zadecydowałaś?

Gość Inis_Mona
Jemu to, szczerze mówiac, zwisa i powiewa czy bedziemy dzetni czy bezdzietni. :) On ma do tego totalnie neutralny stosunek- jesli bede chciala dziecko, to mi je zrobi- a jesli nie bede chciala, to nie zrobi. Wiec dlatego przyznal mi racje.

Gość Inis_Mona
Jednak pójdzie... no cóz. :(