Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosyć dziecka sąsiadów - co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

mam dosyć dziecka sąsiadów. Kurna drze się to cąły dzien. Piszczy, dziwne dźwięki wydaje. Mały lubi być na dworze cały dzień ale przez cały dzien hałas. No do cholery ile można wysłuchiwać darcia się? Od rana do ok 22:00. On ma 4 lata. Gdy mu czegoś zabronią to zaraz słysze jak wrzeszczy do mamy "głupia jesteś" i w ryk....i ryczy i ryczy, drze sie non stop. Juz chwilami mam takie nerwy...Nawet okna nie moge mieć otwartego bo hałas taki, że nie słysze co w tv mówią. O spędzeniu chwili w ciszy w ogrodzie lub na balkonie nie wspomnę. Nie chce sie kłócić z sąsiadami ale co z tym fantem zrobić?

Gość gość
mam to samo. Gdy zwróciłam raz uwagę to się obrazili i obgadali nas wśród sasiadów. Tylko, że sąsiedzi są za nami bo tez mają dosyc wrzasków.

Gość Elizka23333
jak ja dzieci nie lubię... masakra ;) wtłuc bachorowi i tyle :P

Gość gość
To nie wina dziecka tylko rodzicow.Najwyrazniej maly potrzebuje uwagi i stara sie ze wszystkich sil ja na siebie zwrocic.Mozesz powiedziec jego mamie, ze dziecko ma jakies problemy skoro tak krzyczy, chyba ze ma ADHD wtedy to juz choroba i mozesz jedynie im wspolczuc.

Gość gość
ja bardzo lubie dzieci, ale takie rozwydrzone to po prostu jakas masakra. Ile godzin dziennie mozna wysłuchiwać zwykłego darcia się?

Gość gość
hehe i właśnie takie komentarze i posty sprawiają, że poważnie zastanawiam się nad sprzedażą domu. Zawsze uważałam, że mieszkanie w mieście to jest luksus.... póki w nim nie zamieszkałam;/ Ja mam u góry babcie, które codziennie chodzą na ploty i palą fajki - śmierdzi mi całe mieszkanie i spokoju nie mam.... o nie.... nie sprzedam tamtego domu !

Gość gość
to raczej nie dzieci wina tylko rodzicow ze nie maja czym sie zajac nawet to pewnie z nudow

Gość gość
to ja autorka - no włąśnie cały czas sie nim ktos zajmuje, ktoś się z nim bawi. Nie rozumiem tlyko dlaczego do przedszkola nie chodzi. Bo jest zapisany ale chodzi tam może raz na tydzien...pewnie nie chce bo nie umie się bawić z innymi dziećmi bo wsyztskie zabawki sa jego, nie umie sie dzielić. Nie ma adhd, jets po prostu rozwydżony i to widać. Jego ojciec gdy jest to jeszcze zwróci mu uwagę i jest spokój, ale jego mama i babcia nie zwróca mu uwagi nawet jak je wyzywa, że sa głupie itp