Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc... Mam małego synka, a nie mam pieniędzy na pieluchy, mleko, ubranka, podstawowe rachunki... Ojciec dziecka okazał się totalnie nieodpowiedzialny i wszystkie pieniądze przepija :( Ostatnio pożyczyłam od rodziców pieniądze i nie mam nawet jak oddać, dlatego ich nie mogę już o nic prosić... Nie proszę o pomoc materialną, równie dobrze mogły to być np. pieluszki dla dziecka... Jeśli czyta to ktoś kto jest w stanie mi pomóc to proszę o maila na enigmatyczna.ja@wp.pl

Gość gość
do sądu po alimenty na dziecko! jak gnojek nie bedzie płacił to będzie miał komornika lub będzie płaciło państwo albo rodzice tego gnoja. Ja niestety pomóc Ci finansowo nie mogę. Za chwilkę sama będę miała dziecko. Możesz tez iśc do pomocy społecznej, do pck

Gość gość
up

Gość gość
to popros rodzicow niech kupia ci pieluszki. Od nich nie wezmiesz bo trzeba oddac a obcy ludzie maja cie wziac na utrzymanie? Szaleju sie najadlas babo!

Gość gość
1. alimenty, 2. zasiłek z pomocy społecznej.

Gość ech achachaa
gość,pomoc rzeczowa to tez pomoc materialna,bo przeceiz rzeczy nie kupuje sie za wszy i pchły,tylko za pieniadze. Tobie ludzie wyślą pieluchy,jedzenie,ubranka dla dizecka,a ty zaoszczedzisz na tym kasę,bo nie bedziesz musiała na te rzeczy wydac i kupisz sobie kosmetyki,ciuchy. Do MOPS-u,po alimenty do tatusia dzidzi,do swoich rodziców won,a nie żebrac i naciagać ludzi w necie.

Gość gość
Byłam w MOPSie, byłam w sądzie złożyć wniosek o uznanie ojcostwa... Ale na to trzeba czekać, a mały zostanie za kilka dni bez pieluch i mleka:/ ech achachaa jedyne kosmetyki których teraz używam to żel pod prysznic, szampon i dezodorant w kulce, a ubieram siebie i małego w odzieży używanej, więc wybacz, ale na takie rzeczy to ja pieniędzy nie marnuje.

Gość gość
up up up