Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestemw ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie kochałam sie z chłopakiem 31 maja..Dostałam miesiączke pod koniec czerwca.. Nie mam nudniości ani żadnych innych objawów ale bardzo sie boje ze jestem w ciąży.Czy jak jest się w ciązy to miesiaczka od razu nie wystepuje?? Czy moze np nie wystąpic dopiero w 3 czy 4 miesiącu?? Proszę o szybko odpowiedź to dla mnie bardzo ważne

Gość gość
Uprawiałaś seks bez zabezpieczenia?

Gość gość
jeśli miałaś normaną miesiączę podkoniec czerwca to nie powinnaś być w ciązy. może ze stresu okres Ci się przesunął. Czy miesiączka była mniej obfita niż zazwyczaj lub trwała krócej? Wykonaj test ciążowy to dowiesz się czy jesteś wciąży czy nie. Na forum nikt Ci 100% odpowiedzi nie da.

Gość gość
Jezeli otwierałaś c**ke bez zabezpieczenia to sie nie bałaś?.To teraz myśl!.

Gość koniczynka123
Wiele osób na forum i w internecie pisze, że tak, że to się zdarza. Też bałam się tak jak Ty. Ale nie dajmy się zwariować! Ja na początku co chwilę robiłam testy albo lądowałam u ginekologa ze strachu. Wiele kobiet stara się po kilka miesięcy o dziecko... Na prawdę nie każdy seks bez zabezpieczenia oznacza ciążę! Nie każdy spóźniający się okres oznacza ciążę. Możnaby popaść w paranoję żyjąc tak w strachu przez cały czas. Nigdy nie możemy być pewne na sto procent, czy owulacja występuje w danym lub innym momencie. Zrób test albo idź do ginekologa by mieć 100 procent pewności.