Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breszka33333

ramadan a praca

Polecane posty

Gość breszka33333

jak pewnie wiecie jest teraz ramadan wiec muslimy nic nie jedza i nie pija, pracuje z nimi i juz mnie to w*****a na maksa bo dziady sa tak oslabione w tym upale przez ta glodowke ze nic nie robia i ja musze za nic cala robote odwalac!!!! naskarzylam managerowi a on mowi ze nic nie moze zrobic bo to ich religia i tyle...no przeciez to jzu przechodzi wszelkie pojecie!

Gość no sex no drink no smoke
co tu kurwa tak tupie? a ... to ludzkie pojecie przechodzilo :classic_cool:

Gość gość
to nie odwalaj za nich roboty niech idą na zwolnienie jak nie dają rady pracować

Gość gość
a jaka przace wykonujesz jesli mozna wiedziec

Gość gość
*prace

Gość amabenna
U mnie w pracy to samo. Pracuje w hotelu jako kelnerka i polowa obslugi teraz posci, najgorsze jest to ze managerowie tez muzulmanie wiec wiadomo, ze bronia swoich. Chcac nie chcac muszimy pracowac wiecej bo klientom nie bede tlumaczyc ze ktos jest wolniejszy bo posci. Latwo mowic, ze nie odwalac za nich roboty, tylko, ze teraz tak ciezko z praca wiec kazdy sie trzyma czego moze i sie nie wychyla. Jak management muzulmanski to ciezko cos zdzialac. Okropne jest to, ze jak oni poszcza to strasznie im z buzi smierdzi, wytrzymac sie nie da. Slyszalam, jak sie klienci skarzyli na paru kelnerow, ze maja nieprzyjemny oddech.

Gość gość
mnie to tam jebie, ale jak polacy wolaja wolne na swieta to oczywiscie nie powinno byc problemu i musza miec. Ale jak inne religie maja swoje tradycje to juz polaczkom zle

Gość gość
w dzien nie zra to fakt. ale w nocy cale miednice i wiadra zarcia schodzi. i co sily nie maja ?

Gość gość
oni jedza I pija pod stolem, bo jak to oni mowia "Allah nie widzi" :D oni tego swojego boga uwazaja za idiote :D

Gość gość
kiedys pracowalam z Turczynka podczas ramadanu.Byl cholerny upal,zero wentylacji,a robota ciezka w diably.Dziewczyna pracowala na rowni z innymi,do tego okryta chustami na glowie,masakra jakas.Bardzo mi bylo jej zal.Powiedzialam jej,ze zostawilam jej w toalecie(by nikt jej nie zobaczyl) butelke z woda i ma tam isc sie napic.Nie chciala,ale w koncu poszla :) pomyslcie czasami o innych,oni tez maja ciezko.

Gość gość
sa glupi I tyle, przyjechali do kraju, gdzie moga byc wolni, a wierza w jakiegos pedofila i kozojebce...

Gość gość
no ja na swoje święta nie "wołam" wolnego.miło jak dadzą, jak nie to nie. jak mi dadzą ten 24 solny to pracuje 25 czy w sylwestra. ale nikt za mnie nie musi zapieprzać przez 30 dni. nie dajcie się! pracujcie sumiennie ale swoim rytmem

Gość gość
Ja pracuje z muzulmanami i nie zauwazylam, zeby gorzej pracowali. Oni poszcza, zeby wiedziec jak to jest nie miec co jesc i pic i zeby sie solidaryzowac z biednymi. Ja jestem ateistka i potrafie to uszanowac, a niektorzy katolicy, ktorzy tez poszcza po swojemu, dla siebie chca szacunku a innych nie potrafia uszanowac... ale tak to jest z burakami. Czujemy sie gorsi w stosunku do tubylcow to chociaz kogos pod soba musimy kopnac.

Gość gość
Oni poszcza, zeby wiedziec jak to jest nie miec co jesc i pic i zeby sie solidaryzowac z biednymi. hahahahaha a w nocy zra jak stado swin, jak sie posci to dzien i noc idiotko !

Gość gość
To sa jakies ogolnoswiatowe zasady poszczenia? Nie wiedzialam, no ale ty sie pewnie lepiej znasz na religiach.

Gość gość
uwazasz ze biedny w dzien nie je a w nocy kaldun napycha ?i tak sie z nim solidaryzuja muzulmanie?? :D

Gość gość
a katolicy nie mają postu? całe 40 dni, o ile pamiętam? zazwyczaj na wiosnę...można pościć:)

Gość gość
post katolicki to niejedzenia miesa a nie kretynskie odwadnianie organizmu.

Gość gość
gość a katolicy nie mają postu? całe 40 dni, o ile pamiętam? zazwyczaj na wiosnę...można pościć xxxxxxxxxxxx znacie katolika, który pości? który przestrzega przykazań? który wierzy naprawdę a nie na pokaz?

Gość gość
pewnie ze nie... prawdziwie wierzacy sa tylko zydzi, muzulmanie i postacie z bajek disneja:D

Gość gość
Ci ktorzy obchodza ramadan ucztuja i pija przed wschodem slonca i ponownie po zachodzie. Wyzerka na calego. Tylko w ciagu dnia poszcza.

Gość gość
W szkole mojego dziecka dla solidarnosci z kolega,dzieciaki jadly kanapki ...po szkole!Zeby jemu bylo lzej!Lekcja empatii na poziomie podstawowki...

Gość gość
ja na szczescie z muslimami nie pracuje. U nas nie ma zadnej dyskryminacji ale jakos zaden muslim pracy u nas nie dostaje :D Sami biali, Europejczycy wiec zadnych kretynskich ramadanow i innych allaszkow. Ale faktycznie ten ich allaszek to troche durnowaty - nie widzi co kozojebce robia noca, pod stolem, albo schowani w ciemnym kacie. To juz katolicy madrzejszego boga sobie wymyslili - wszedzie ich widzi :D

Gość gość
szczrze to wstyd mi za takich jak wy. Domagacie sie szacunku dla siebie ale innych gnoicie rowno. Gdyby katolicy byli tak wierzacy jak muzulmanie, kosciol katolicki nie stalby dzis na skraju przepasci. P******ic o religiach potraficie, choc nie rozrozniacie islamu od np. hinduizmu. Tepe strzaly. PS nie, nie mam faceta muslima, bo zaraz jakis inteligent od siedmiu bolesxi na ten pomysl wpadnie

Gość gość
Powiedzialam jej,ze zostawilam jej w toalecie(by nikt jej nie zobaczyl) butelke z woda i ma tam isc sie napic xxx w toalecie nie trzeba zostawiac butelki z woda, tam wody z kranu od cholery :)

Gość gość
w poście katolickim nie je się mięsa? z tego co wiem to jest to ofiara i nie musi to być mięso (bo jak mieliby pościć co, co go w ogóle nie jedzą?) - możesz przyjąć, że w ogóle nic nie jesz - jak wiadomo kto... zresztą nie o to chodziło

Gość gość
słowo określające osoby nie jedzące mięsa zostało uznane za spam, kafe zdurniała do reszty, nie dość, że nic się nie da znaleźć na wyszukiwarce to teraz jeszcze dochodź, który wyraz się nie podoba i wpisuj kody, co zupełnie nic nie daje - ani razu nie udało się, żeby odpowiedź przeszła, spadam stąd

skad u ludzi bierze sie taka wrogosc polacy i tolerancja nie moc zycia w spoleczenstwie wszystko co inne to zle wy jacys zacofani jestescie i nie otwarci na ludzi

Gość gość
W szkole mojego dziecka dla solidarnosci z kolega,dzieciaki jadly kanapki ...po szkole!Zeby jemu bylo lzej!Lekcja empatii na poziomie podstawowki... SLUCHAM????? Dla tych s*******now??? Nigdy! A dzieci NIE powinny omijac posilkow Bo sa dziecmi!! Co za debilizm matko!!!!!lzej? To ich wybor cholerny narod terorystow!!

nie kazdy z nich jest terrorysta nie kazdy polak to moczymorda jak on nas na zachodzie mowia wystarczyloby troche tolerancji i checia poznania innych a swiat bylby lepszy