Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia zaoczne 3 letnie - czy zajęcia są też w piątki????

Polecane posty

Gość gość

hej, jestem mgr ale chce zacząc nowe studia zaocznie ;) jestem z poznania , studia są w gdańsku. pytanie, jak to jest na zaocznych, czy zajęcia są też w piątki????? czy (oby!) tylko soboty i niedziele?

Gość gość
zapytaj na uczelni do której zamierzasz uczęszczać. na mojej były zajęcia w piątki.ale oczywiście nie było żadnych problemów żeby dostać wpis do indeksu mimo iż sie nie przychodziło.wiadomo praca.

Gość gość
tyle, że to nowy kierunek i nawet jeszcze nie ma planów....ech...zapytam babki w dziekanacie mailem.

Gość gość
Na moim były. I to od rana. A kierunek taki, żejednak na zajęcia trzebabyło chodzić. Wykładowcy zwracali na to uwage i materiał był taki, że lepiej na zajęciach być, bo potem trudno było samemu się tego nauczyć. jednak to zalezy od uczelni i kierunku. Na prywatnych i byle jakich kierunkach będziesz mógł sobie bimbać. Ja musiałam sie ozapierdzielać i siedziec po 12 h na zajeciach 3 razy w tyg a reszte tyg pracować. Na uczelni spędzałam tyl czasu co dzienni. I nie miałam taryfy ulgowej BO JESTEM ZAOCZNĄ I PŁACE.

Gość gość
napisałam maila, zobaczymy co odpiszą, no generalnie jak dla mnie piątki odpadają, jestem z poznania, studia są w gdańsku, siłą rzeczy nie zmaterializuję się w piątek o 16.30 po pracy i nie przelecę na miotle do gdańska by zdażyć na wieczorne zajęcia :D