Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam dziś super awanturę w autobusie w Warszawie, prawie pobili kobiete :D

Polecane posty

Gość gość

byl jakis młody koles 20 pare lat z kolega, chcial usiąsc a na miejscu siedziala jakas baba ok40-50 lat, na chama polozyla torbe z zakupami obok by nikt nie usiadl wiec on wstal bo powiedziala ze zajęte ale nikt nie usiadl to on sobie znow siadł a ta na niego z mordą : zajete jest to miejsce a on ze tu nikt nie siada tlyko siake pani polozyla a ona ze na kogos czeka to on to jak przyjdzie ta osoba to zejde :D ludzie sie patrzą co oni robią a ta baba do innej i widzi pani jacy ci mlodzi ludzie są :D a ten koles do niej: specjaljnie pani polozyla torbe by nikt nie usiadl a ona znow z mordą glosniej: jak ty sie odzywasz gnoju do mnie a on: bo mowie prawda, prawda? i patrzy sie na kolege i zaczely sie wyzwiska, ona go znow nazwala szczylem , gowniarzem, niewychowanym s*********m a on na nia zeby w********ala bo takie swinie tylko tlen zabierają i nic dla tego zasranego kraju nie robią, ona zaczela go popychac z tego miejsca on wstal torba spadla i do niej : no wal mnie kurwo dawaj prosto w zeby no dawaj :D zaczeli sie przepychac haha kierowca zauwazyl co sie dzieje i on do kolegi dawaj wychodzimy bo k***a zaraz policje wezwie, szarpnal jej tą reklamowke i wywalil wszystko na podlodze :D to tak w skrocie, starałam się opisac dokladnie :D

Gość gość
Autobus 118, obok Hali Banacha, kolo 11 rano :D

Gość mmLena07
siebie warci

Gość gość
co miała w reklamówce?

Gość gość
I dobrze zrobił, nienawidze takich babsztyli :O Zajmą d*pskiem dwa siedzenia i nie mozna usiąsc albo jezdzą z tymi wózkami na kólkach i po nogach :O Niby to stare schorowane a na przystanek biegiem leci i jakos nic ją nie boli

Gość gość
należało się babie haha

Gość gość
o kurwa hahahaha :D i dobrze zrobił. mnie też wpieniają te stare suki. Ostatnio stałam obok w tłoku ale nie przyciskałam sie do niej to sie gapila spod byka całą drogę, przystanek dalej wsiadła jakas jej kolezanka i we dwie sie na tym siedzeniu gniotły, nie wiadomo skad miala do mnie sapy ze sie przeciez nie przesune, a ja na nią spojrzałam pogardliwym wzrokiem i na głos " co za wstretny babsztyl" :D:D od razu jadaczke zamknela!

Gość GHG
Stara zołza :) W reklamowce był wibrator i 100kg wiagry

Gość gość
Zaloze sie, ze to był jakis fajny przystojniaczek, zrobił na autorce wrażenie, miała mokro i dlatego tak pascjonująco tutaj nam opowiada swoj dzien ;)

Gość gość
W sumie dobrze koleś zrobił mnie też w*******ą te prukwy którym się reklamówki zmęczyły :O Zawsze najmilej jak potrafię proszę je żeby zdjęły reklamówki z siedzenia bo chcę usiąść, oczywiście z wielkim fochem i obrazą majestatu je zdejmują :D

Gość gość
dlaczego mnie przy tym nie było ???????? ;(((((((((((((((((((((( :d;d;d;d

Gość gość
U mnie w miescie jej to samo. Zajmowanie dwoch miejsc naraz, kładą torby i inne d*perele na drugim miejscu albo rozsiadają się na srodku by ktos obok nich nie siedzial. Nie dają wyjsc czlowiekowi z autobusu tylko obstawią drzwi z dwoch stron i pchają sie na sile :/

Gość prawiczek lat 31
Jak ja bym tak zrobił to autorka by napisała ze cham zle się zachowała wobec starszej pani

Gość gość
i dobrze trzeba je tepic a nie milczec "Bo nie wypada" :)

Gość gość
tyle że 118 nie jeździ koło hali banacha...

Gość gość
Brawo za odwage :P Ludzie nic nie mowią to kazdy sobie pozwala i robi co chce, regulamin przewozów mowi przeciez ze kupujac bilet masz prawo do przewozu i miejsca (o ile jest wolne) , chcesz dwa miejsca? skasuj dwa bilety. Stare prukwy tez matkom z dziecmi nie ustepują tylko ''rozkazują'' młodszym ustępować, bo one są okropnie chore :D Ja ustępuje tylko babciom i dziadkom po ktorych widac,ze są schorowani, w podeszłym wieku albo gdy sami grzecznie poproszą czy moge im ustapic miejsce.

Gość GHG
Stare zombie w zaawansowanym stopniu rozkładu :D Ale kupa

Gość gość
Ooo jak zastawiają dwa miejsca to też mnie wpienia :O jak widzę, że baba jest taka gruba, że faktycznie potrzebuję 1,5 miejsca to jej odpuszczam ale jak widzę, że bym się zmieściła to zawsze proszę je żeby się przesunęły. Je najbardziej w*****a jak ktoś jest dla nich miły, uprzejmy i nie mogą nic mu odsapnąć :D /. . . i jeszcze mnie w*****a jak wysiadam z autobusu i jak wiadomo najpierw ludzie wysiadają a potem wsiadają ale te stare prukwy tego nie rozumieją i ja wysiadam, a one mnie taranują no kurwicy można dostać :O

Gość GHG
baj baj maszkaro :D

Gość gość
Autorko, to na pewno było 118 ? Jezdzi z Bródna do metra Politechnika, czasami na Mariensztat Poyebaloo ci sie cos albo sama nie wiesz czym jezdzisz

Gość gość
Tamtą trasą jezdzi 186, 172, 128 ,208 ,136