Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti88

moje życie

Polecane posty

Gość beti88

jest mi w życiu cholernie ciężko mam 25 lat, a czuje się o wiele starsza moje życie jest pozbawione sensu mam tyle lat ile napisałam, a jeszcze nic nie osiągnęłam mam tylko licencjat z politologii, od marca nie pracuje, 4 razy zdawałam na prawo jazdy i oczywiście mi się nie udało moje życie uczuciowe też nie wygląda najlepiej od 5 lat jestem z chłopakiem, ale to jest związek na odległość nie widzieliśmy się od marca brakuje mi go, ale teraz nie możemy się dogadać kłócimy się nawet jak piszemy na gg on mi się nawet nie oświadczył ile mam jeszcze czekać sama nie wiem, ale teraz moim największym problemem jest brak kasy gdybym miała pieniądze to wszystko było by inaczej pracowałabym, zrobiłabym w końcu prawo jazdy i moje poczucie wartości wyraźnie by się poprawiło bo teraz jest bardzo niskie . Osoby w moim wieku już cos osiągnęły albo skończyły studia założyły rodzinę albo po prostu korzystają z życia ja mam tyle lat i jeszcze nigdy nie widziałam morza. Musiałam to wszystko z siebie wyrzucić poprzez pisanie bo naprawdę jest mi okropnie ciężko nie wiem jak ja to wytrzymam bo raczej jestem słabą osobą szybko się załamuje. Czy ktoś ma tak jak ja ?

Gość gość
problemy polskiej inteligencji;D

Gość beti88
dla mnie to są duże problemy nie mam komu o nich powiedzieć bo raczej nie mam znajomych, a jakie są twoje problemy jeżeli jakies masz?