Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość This Is It Boys

Szukam i Szukan na sympatii szarych myszek

Polecane posty

Gość This Is It Boys

I jakos nie za bardzo mi to wychodzi. Poznalbym jakas mila zadbana i slodko wygladajaco dziewczyne ale za bardzo nie ma wyboru. To jakis super lasek nawet nie bede pisal bo w ogole mi takie nie imponuja, lubie slodziaki ktorych tam w ogole nie ma:(

Gość gość
w opisie wpisz ze szukasz myszek:P

Gość gość
myszko kici kici

Gość This Is It Boys
No i do zadnej nie napisalem:( szkoda, bo jestem przywoity i ogarniety chlopak:)

Gość This Is It Boys
Drodzy Panowie! :) Darujcie sobie wiadomości typu „hej”, „co tam?”. Zaskoczcie mnie czymś ciekawym. Naprawdę nie mam czasu na tak mało ambitne zaczepki. Jeżeli nie odpisałam na wiadomość to znaczy, że nie jestem zainteresowana bez sensu pisać kolejną ponieważ na nią również nie odpiszę. Dziękuję również za miłe i ciepłe słowa :) " Za taki opis ot bym jej kijem nie tknal:P

Gość gość
hahahahha

Gość This Is It Boys
ale jaka pewna siebie!:) masakra

Gość Kleirn1
Widzisz autorze normalnych dziewczyn nie ma i nie popiszesz z zadna ogarnieta

Gość ilonant wrrr
Widzisz, ja sama kiedyś miałam konto na tym portalu, ale było to bez sensu. Dlaczego? Bo nie miałam zdjęć z odkrytymi cyckami i zamiast rozmowy o seksie wybierałam inne tematy. Ludzie się juz tam lansuja. W profilu miałam coś o sobie, żeby rzeczywiście ktoś mógł się choć tym nakierować z kim rozmawia to słyszałam, ze jestem niedzisuejsza, a książki są niemodne. Właśnie to miałam napisane, ze studiuje, z zawodu jestem kucharzem, lubię kawę i dobra książkę oraz napisałam co planuje w życiu. Nikt konkretny się nie odezwał.