Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pora spojrzeć prawdzie w oczy...jestem brzydka.

Polecane posty

Gość gość
Brzydka kobieta zawsze kogoś znajdzie a brzydki facet ma naprawdę ciężko ---------------------------------------------------------------------------------------------Dokladnie zgadzam sie z przedmowca ! kobieta zawsze faceta znajdzie dlaczego bo my faceci nie mamy tyle kompleksow co kobiety i nie musimy sie dowartosciowywac !

Gość gość
I pewnie dlatego spamicie te p********e tematy, żeby was któs poklepał po plecach?

Gość gość
Dziewczyno jak masz kapleksy to znajdz sponsora zeby to naprawil. Po za tym nie ma kobiet brzydkich sa piekne i ladne, znajdz cos w sobie co ci sie podoba i sie dowartosciowuj a jezeli naprawde tak ciezko wygladasz to zainteresuj sie sportem kiedys tez nie mialam zadnego chlopaka a teraz moge sobie ich zmieniac jak skarpetki wiec glowa do gory mloda jestes jeszcze duzo zycia przed toba

Gość gość
Znajdź w sobie coś ładnego i tym się dowartościuj.

Gość gość
Kybbhgbfgrfvbt

Gość jhbkhjgbjh
staram się być elegancka i modna, dobierać ciuchy do figury itd. dbam o to jak wyglądam, maluje się itd. ostatnio imprezuję w towarzystwie takich kolesi z których jeden się za mną ugania a jest straszny!!!! ma ksywę mały i jest mały tzn. ja mam 163 cm wzrostu i on chyba też tyle ma!!! ja ważę 57 kg a on chyba mniej!!!! a dla mnie pierwsza zasada to że facet ma być wysoki, dobrze zbudowany żebym się czuła jak mała kobietka a nie baba!! do tego on ma szpary pomiędzy wszystkimi zębami i łysieje!!! a jego styl ubierania to sportowy. koleś jest po 30stce a zakłada na imprezę spodnie dresowe albo spodnie bojówki ewentualnie moro i polar na górę!!!! i oczywiście na to sportowa kurtka i adidasy!!! masakra ja nie ogarniam takiego stylu. Do tego wszystkiego nie potrafi tańczyć!!!!!! a ja potrafię i uwielbiam.