Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bardzo szczera osoba

pierwszy konfikt partnerski- wyjazd faceta na sobote

Polecane posty

Gość bardzo szczera osoba

okolo dwa tygodnia temu rozmawialismy z moim facetem, czy nie wyjedziemy na ok dwa dni w jedno miejsce. z tego wzgledu, ze poprzedniego tygodnia bylismy na weselu w innym panstwie to zaargumentowal to tym, ze nastepny weekend bedziemy pewnie potrzebowac odpoczynku. ok. dzisiaj pyta sie mnie czy nie pojechalibysmy gdzies tam na weekend, bo jego koledzy nagdywaja teledysk na jakis lodkach motorowych i potrzebny jeszcze jeden kierowca z uprawnieniami. znam tych kolesi z widzenia tylko bo malo maja kontaktow, ale wiem co tam bedzie sie dzialo. Kolesie wszyscy zonaci stateczni, video w sumie dla jaj, ale nie koniecznie. Do poprzedniego klipu wynajmowali modelki, kokkks sypal sie kilogramami. tacy stateczni. ja nie chce jechac, bo sumie mam malego focha, ze wtedy mi odmowil, ale tez nie chce zeby on jechac. zazwyczaj jestem super tolerancyjna, czesto wychodzimy sami. nie chce mu zabraniac, zeby nie jechac, ale nie chce tez zeby jechal. jak zaargumentowac to, zeby nie byc zolza ani zazdrosnica? prosze o pomoc. i ok, jestesmy 1,5 roku razem, wiek ok 40

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować