Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta222222222222222222

a teraz PROMOCJE NA jutro! :D

Polecane posty

uwaga...mam swiezy pachnacy jeszcze drukiem model papierowej ulotki....(tej szorskiej, a nie sliskiej)...mmmm,uwielbiam czytac go pierwsza...i co widze? szampon sajos za 8,99 a nie za 15zl, (najdorzszy szampon na rynku....dobre to jest??? ) tudziez pasta Sensodyne za 8,99 a nie za 13zl. ! :D rzucamy sie jutro od 8 mej. kto mi zajmie kolejkę ???

Gość gość
w jaikm sklepie?

ale ja sie pytalam czy to jest dobre? nno jakby nie bylo szampon za 8,99 to tez jest dla mne drogo :( i kupuje zawsze tylko familiny za 4,albo joanna:( ale od kilku lat marzę o tym magicznym snobistycznym najdroszym na polce...wiec chyba sie skusze na ten wyamrzony Sajos... i pewnie jak sie skonczy to bede dluuugo miec na polce butelkę :) w pewnym niemieckim supermarkecie z czerwono-bilalym szyldem gdzie sa promocje od czwartku....

Gość gość
rossne?

fajnie czasem mozna trafic...i to nie jest rosmann:D kiedys kupilam farbę Loreal...za 16 zl!!! (pisalo ze przecena z 40 zł )...a to sciema byla bo ta farba byla od zawsze po 26zł...To i tak spora promocja:) Farby Pallete sa czesto z 13 na 8...Antyperspirant GArniera z 12 na 6,99. Mydla antybakteryjne tez sa czesto tansze,chusteczki nawilzane byly zawsze 1,99 ale sie wycwanili chamy na 2,30 :O Lody ALgida z 2 na 1,20...Szwepres z 4 na 2,80...mmmm...i te czekolady za 1,30...mniam

nie,to nie rooosss...Tam nie ma taakich promocji :) napewno nie w zwykly dzien tylko na walentynki:) mowie o "zwyklym " ogolnsppozywczym niemieckim supermarkecie:) nie na L ino na K :) ćśś....bo sie rzucą i nam wykupią:)

Gość gość
kaufland. jest promocja zelu adidasa dla meza po 6l i tak sie oplaca. 4 zł w kieszeni.

a co myslita kobietki o tym sajosie??? niby jest najdrozszy,i nie ma dlugiej tradycji u nas....ale po "obnizce" to jest tylko 8 zl za 500ml... na butelce chyba nie ma nic po polsku (pol roku temu napewno nie bylo,tak ze tylko wywachalam wszystekie zapachy):D ale ktory jakby co?...nie wysusza wlosow Zastanawiają mnie czesto takie drooogie specyfyki do wlosow,chocby z rosmana...najwyzjsza polka a wogole nei znana marka. czy ktos to kupuje? (albo malutka gruzinska woda mineralna w malutkiej butelce za 5 zl! :D)