Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)

Ile trwaj膮 Wasze stosunki?

Polecane posty

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
kasia_31 Jak mo偶na si臋 nudzi膰 w trakcie? Spr贸bujcie si臋 pogania膰 na golaska po cha艂upie:P Ja tak kiedy艣 zrobi艂am:P Odt膮d eksperymentujemy ile wlezie:P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nuuttkkaa
goormnby bo po pierwsze seks to nie tylko walenie, ale te偶 okazywanie sobie czu艂o艣ci, po drugie mam problemy po wielu zabiegach i mam pora偶enie nerw贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Nie cierpi臋 okre艣lenia "wali膰 si臋" :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
spokojnie Go艣ci贸wka, wpu艣cisz chama do biura, to atrament wychla ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Kobiecie nie wystarczy kilka ruch贸w by odlecie膰. To nie tyle prze偶ycie fizyczne co psychiczne;) My musimy si臋 dobrze czu膰, czu膰 mi艂o艣膰, trosk臋 i nie martwi膰 si臋 niczym w trakcie by "doj艣膰";)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ibuprom Max
Ty wsp贸艂czujesz komu艣, 偶e bzyka si臋 10 minut, a ja wsp贸艂czuj臋 Tobie ze 7 godzin dziennie. Masakra. Wsp贸艂czuj臋 faceta, kt贸ry nie mo偶e si臋 spu艣ci膰. I 偶e dla Ciebie "szybko" to 10 minut. Widocznie nie podniecasz go zbyt mocno, lub ma jakie艣 problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc657
ja z moim narzeczonym 15 -10 MINUT bo dochodzi...;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
dok艂adnie :) jak si臋 ma kochanego faceta to nie wa偶ne czy 10 minut czy 2 h, wa偶ne jest to, 偶e jest czu艂o艣膰 i mi艂o艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Pisa艂am ju偶, 偶e musi przerywa膰 偶eby nie doj艣膰 zbyt szybko:) A gdybym go nie podnieca艂a to nie sta艂by mu przez te 7 godzin:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Standardowo 30 - 40 minut, 3x w tygodniu. Na weekendy zazwyczaj jakie艣 eksperymenty, a wi臋c z 2 h :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
S膮 dni gdy nie robimy niczego innego, ale s膮 te偶 dni kt贸re po艣wi臋camy innym wsp贸lnym atrakcjom;) Nie m贸wi臋, 偶e 10 minut to 藕le, ale jakbym mia艂a mie膰 tak zawsze to chodzi艂abym podminowana-to tylko moje odczucia:) Jak kto lubi:) Nie mam nic przeciwko:) Sama tak czasami mam-15-20 minut i przytulanie, rozmawianie, g艂aszczenie:) To jest tak samo przyjemne:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc657
go艣ci贸wka dok艂adnie ja tam mam chodz臋 z艂a w艂adnie dlatego :)) )hhehe no ale co nic na to nie poradzimy :)) , ka偶dy ma inaczej i ka偶da z nas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko m贸j facet ma tak, 偶e podniecam go strasznie... nigdy 偶adna lala czy erotyczne sceny w filmach - nawet mu nie staje, a wystarczy, 偶e mam ma艂y dekolt, a jemu ju偶 stoi czy cho膰by d艂u偶szy poca艂unek. Jeste艣my razem ponad 3 lata i co prawda podoba mi si臋 to, bo cho膰 wiem, 偶e go podniecam, a stara膰 si臋 te偶 mog臋 :) Jak jest z tym u Was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za to wrecz kocham jak mi kochany masuje ;) wtedy to sie wije po lozku :) lepiej na mnie dziala niz minetka, choc tez nie gardze ;) ale ja za to odwdzieczam mu sie lodzikiem az dojdzie :) choc tego nie lubie :p czasem az sie krztusze, ale jestem z siebie dumna jak on jest zadowolony, a nawet bardzo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
My bear m贸wi艂, 偶e nikt go tak nigdy nie podnieca艂:P Jemu wystarcz膮 jeansy kt贸re dobrze le偶膮 i ju偶 ten drugi si臋 budzi:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
ja jestem zbyt konkretna i lubie prowokowa膰. cholernie go podnieca m贸j ty艂ek w jeansach i butach na obcasie, a czasem po prostu bez orientu 艂api臋 go za jajka i juz jest gotowy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Ka偶dy chwyt dozwolony:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Ja specjalnie nosz臋 "grzeczne" sukieneczki, troszk臋 kr贸ciutkie;) Np. bez majteczek:P I oczywi艣cie staram si臋 偶eby on i tym wiedzia艂:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do mojego sie przytule dam calusa a on mowi ze juz gotowy ;) dlugo czekac nie musze :) ale za to dochodzi szybko :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
dochodzi szybko? a mo偶e za ma艂o si臋 kochacie? mo偶e spr贸buj go w trakcie jako艣 uspokaja膰? :) zmieniac pozycje, zajmowa膰 si臋 czym艣 innym? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Pami臋tam jak m贸j kiedy艣 chcia艂 si臋 uspokoi膰 (偶eby nie doj艣膰) i zacz膮艂 krzycze膰: "Bu艂ki! Bu艂ki! Musz臋 kupi膰 bu艂ki!":P Zawsze gdy to wspominamy to 艣miejemy si臋 do 艂e偶:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
hahahah dobre :DDD trafi艂a艣 na fajnego faceta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, w trakcie zajmij go czym艣 innym, dobre - niech umyje naczynia hehee :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
buahahaha :D nie mog臋 z Wami :D u艣mia艂am si臋 do 艂ez. no mo偶na zaj膮膰 czym艣 co daje mniej dozna艅 (chyba?) :) samym pieszczeniem, ca艂owaniem etc.? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On pewnie potrzebuje wolniejszego tempa.. Ale ja za to lubie na ostro, wiec w sumie jak go uspokoje to nie mam szans dojscia :( z nim stracilam dziewictwo i na poczatku bylo spokojnie ale jak raz zasmakowalam na ostro to delikatne nie starcza.. Zmieniamy pozycje czesto ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Gdy widzisz, czujesz, 偶e jest blisko mo偶esz np. delikatnie si臋 odsun膮膰 i pog艂aska膰 po policzku, poca艂owa膰:) 呕eby troch臋 och艂on膮艂;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
moim zdaniem z ostrym seksem jest tak, 偶e jak ju偶 si臋 cz艂owiek do tego przyzwyczai to ju偶 najcz臋艣ciej b臋dzie potrzebowa艂 takiej stymulacji i wolniejsze tempo przestaje robi膰 wra偶enie. wtedy chyba pozostaje faceta do tego przyzwyczai膰 i bzykac si臋 z jakim艣 "pier艣cieniem" czy w gumce, 偶eby go tak nie pobudzac. kurde sama nie wiem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci(贸wka)
Jest wspania艂y:) x No to nie wiem jak to zrobi膰-ostro i spokojnie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuuttkkaa
nie ma czego艣 takiego jak ostro i spokojnie xD po prostu trzeba nabra膰 do艣wiadczenia i si臋 przyzwyczaja膰. wiadomo, 偶e m臋偶czyzna z czasem nabiera do艣wiadczenia i d艂u偶ej si臋 mo偶e kocha膰 :D wszystko w swoim czasie, wa偶ne aby by膰 wyrozumia艂ym, cierpliwym i faceta nie stresowa膰 ani kobiety bo wtedy klapa :/

Udost臋pnij ten post