Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagroda Darwina czeka na idiotów z Woodstocku

Polecane posty

Gość gość

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14292827,Para_woodstockowiczow_nie_zyje__Lezeli_na_jezdni_.html?lokale=lodz#BoxWiadTxt Wieczorem o 22 debile położyli się na jezdni licząc że ktoś ich zauważy... Co za brak mózgu... Oczywiście pijani, jeszcze kolesia innego namawiali żeby się dał przejechać.. Jakby to były nastolatki to bym zrozumiała głupotę, ale ten koleś miał 30 lat! Zresztą kto wieczorem chciałby podwozić jakiś brudasów z Woodstocku?? Chyba jakiś wariat, nie wiadomo czy kosy nie wsadzą...

Gość gość
o kurcze, ale okropne... :(

Gość gość
Nie rozumiem....przecież ten festiwal zaczyna się za dwa tygodnie.Po co wyjechali teraz?Na piechotę chcieli połowę drogi przebyć?Co tam ludzie robią z takim wyprzedzeniem? Swego czasu-bodaj w ubiegłym roku wszedłem przypadkiem na bloga jakiejś zajaranej wyjątkowo tym eventem laski,która przyjechała tam na pole już na tydzień przed i wrzucała non stop a to tam a to na fejsa fotki jak budują scenę.W pewnym sensie jestem w stanie zrozumieć,że to jest jakieś przeżycie...jakaś przygoda ale niektórzy ludzie to mają na tym punkcie jakieś chore jazdy normalnie.

Gość gość
przeczytałbys artykuł to bys wiedział, ze po dotarciu tam zwiedzali okolice, prawdopodobnie kasa nei srali, i mieli ochote zrobic sobie wakacje przy okazji tam

Gość gość
Tak.Przeczytałem teraz ten artykuł. Muszę napisać jedno.Ten festiwal jak na ilość ludzi,która tam bywa.....a maksymalnie było tam kilkaset tysięcy swego czasu....jest zorganizowana bardzo dobrze.Ludzie co najwyżej mogą zrobić sobie krzywdę z własnej głupoty aniżeli krzywdę komuś i to różni z pewnością tę imprezę od innych festiwali chociażby z muzyką pop czy klubową gdzie zdarzają się znacznie gorsze rzeczy i przede wszystkim to czego nie powinien nikt nigdy akceptować tj przemoc.Bezzasadną,głupią przemoc po pijaku. Na tym festiwalu biorąc pod uwagę ilość ludzi wcale nie jest tak źle choć przyznam,że jest kilka spraw akie zaczynają wqrwiać (nie tylko mnie) ale i tych jacy tam jeżdżą i to często.....od kilku lat sprasza się tam lub wpraszają się tam mainstreamowi politycy a nawet publiczni urzędnicy.A to ponoć impreza wolna od politycznych akcentów.Owszem.Debat może politycznych tam się nie uskutecznia ale sama obecność pewnych osób pod szyldem "spotkania i warsztaty ze znanymi autorytetami"mnie po prostu śmieszy. Ofiary tego zdarzenia to istotnie nie ofiary festiwalu tylko swej głupoty i nadużyć. A o wcześniejszej niż zwykle obecności oczywiście można pisać jako zaliczeniu pobytu tam na poczet dłuższego urlopu.Owszem.No ale mimo wszystko jak dla mnie wyprawa na dwa tygodnie w związku z trzy- czy też czterodniowym festiwalem prowokuje by zabić nudę.

Gość gość
a zabili zamiast nudy siebie.... :(

Gość gość
No nie wiem czy tylko sobie mogą zaszkodzić. Moją koleżankę i jej znajomych kiedyś okradli. Zwinęli im cały namiot...