Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.a.u.u.l.a.

Plamienie a możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość p.a.u.u.l.a.

Witam :) Zwracam się do Was z nurtującym mnie problemem.. Otóż staram się z narzeczonym od ponad roku o dziecko.. Miesiączke miałam zawsze reguralnie co 28 dni i była dość obfita.. Wczoraj miałam dostać okres, ale zamiast tego dostałam jedynie skape plamienia.. dziś jest mój drugi dzień cyklu i już prawie nic nie mam.. 2,3 krople na wkladce.. Zastanawiam się czy jest możliwe, abym była w ciąży? Czy któraś z Was miała podobna sytuacja? Albo spotkala się z takim czyms? Bardzo proszę o odpowiedz.

Gość gość
owszem jest to możliwe -zrób test. :)

Gość p.a.u.u.l.a.
Dziekuje bardzo za odpowiedz.. :) A czy ktoras z Was tak miała ? Wczesniej myslalam ze zajście w ciaze jest równoznaczne z całkowitym brakiem krwawienia.. A mi wczoraj wystarczylaby jedna wkladka.. a dziś to już prawie całkowicie nic nie mam..

Gość gość
Owszem słyszałam o takich przypadkach że pojawiało się plamienie/ krwawienie mylnie brane za okres a była ciąża. Kup więc test i zrób.

Gość o.n.a.aa.
ok to lece po test:)

Gość gość
daj znać jaki wynik :)

Gość o.n.a.aa.
ok napisze. a będzie on już wiarygodny jak teraz go zrobie? Jakos nie wierze, ze będzie pozytywny..

Gość gość
Hm, ja tam cierpliwie czekałam i test dopiero po tygodniu zrobiłam. Ale skoro nie możesz się doczekać to zrób. Jesli masz regularne cykle to myślę że bedzie już wynik wiarygodny/ A gdyby był negatyw to zawsze warto powtórzyć za kilka dni.

Gość o.n.a.aa.
Zrobilam.. niestety wynik ujemny.. to ja już nie wiem..

Gość gość
Spokojnie -odczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test najlepiej z porannego moczu jesli okres się nie pojawi.

Gość gość
A może wędrówka do lekarza?! Ja od początku plamie bo mam nadżerkę, więc skąpe plamienia mogą oznaczać wszystko i nic. Idź do lekarza!

Gość o.n.a.aa.
ah.. ty robilas test dopiero tydzień po spodziewanej miesiączce? kurcze wydaje mi się ze jakbym była to by już wyszlo..

Gość o.n.a.aa.
jak mi się nie pojawi jutro to pojde do lekarza

Gość gość
Zrobiłam test 7 dni po tym jak okres mi się spóźnił, rano i wyszedł pozytywnie.

Gość gość
Jeśli nawet to ciąża to lekarz i tak jej na tak wczesnym etapie nie powie tego na pewno. Moim zdaniem trzeba poczekać. Albo zrobić beta hcg. Ja jak pisałam robiłam test po tygodniu od daty planowanego okresu.

Gość o.n.a.aa.
No poczekam, zobaczymy.. oczywiscie jak nie dostane okresu.. ale ty nie mialas zadnego plamienia ? bo ja w 1 dniu cyklu czyli wczoraj miałam no i dziś w 2 dniu cyklu mam 2,3 krople..

Gość gość
Nie miałam. ale równie dobrze może być tak że to jakieś zaburzenia są. Kiedyś miałam taki dziwny skąpy i krótki okres a ciązy nie było. Możliwe że to był plamienia implantacyjne.

Gość o.n.a.aa.
Kurcze jest jeszcze ktoś kto moglby się wypowiedzieć na temat plamień implantacyjnych? ile czasu one trwaja ?