Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiedzanie z wozkiem i fotelikiem bez auta

Polecane posty

Gość gość

Hej zastanawiam sie co robic . Musimy załatwiać sprawy jadac najpierw pociągiem ok dwie godz. pozniej metrem później taxowka tzn.autem. I.spowrotem a rowniez zwiedzać .. Mam wozek na.który.moge.zamontowac fotelik albo płasko.rozklada spacerowały. Moj synek ma3 kreww. Wydaje.mi.się.zew.nie bedzie mu w foteliku.wygodnie jeśli będziemy podrozowac dwa dni. Czy.namowic meza.na to zęby wziac.czesc od spacerowki.i.fotelik? Niestety mamy.do.dyspoZycji.tylko swoje rece.. ? W pociągu.moglabym malego brac na rece na kocyku i tak by.spal..

Gość gość
Czego nie.rozumiesz?

Gość gość
dlaczego po prawie kazdym slowie jest kropka? Co to znaczy "synek ma3 kreww"? Co chcesz zwiedzac? Ulice czy muzea?

Gość gość
nie rozumiem po co ci fotelik i to od spacerówki? ale mi wycieczka pchać wózek i nosić fotelik i jeszcze ogarnać takiego malucha bo ma 3 m-ce?

Gość gość inny
fotelik będzie ci potrzebny tylko do taksówki? to zamów taxi z fotelikiem. zastanów się kto to wszystko będzie nosił. bo podejrzewam, że oprócz wózka będziecie mieli jakieś bagaże, chociażby rzeczy niezbędne dla dziecka.

Gość gość
3krew bez ładu i składu, hmmm

Gość gość
ciezko jest zamowic taxi z fotelikiem, ja probowalam w Krakowie i tylko w jednej korporacji maja foteliki. W pozostalych panie mowily mi ze w taksowce nie ma obowiazku wozenia dziecka w foteliku i byly wielce zaskoczone ze ja nie chce tak przewozic dziecka. W koncu mi sie udalo znalezc taksowke z fotelikiem a i tak na miejcu okazalo sie ze to jakis rupiec, który sie ledwo kupy trzymal.