Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i jestem dziewicą! Przegrałam życie!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego do tej pory nie miałam chłopaka?

Gość gość
nic starconego, sezon ogorkowy trwa mozesz wyrzezbic sobie chlopaka z ogorka tzw. weza:D

Gość Linka La
Ty się nie przejmuj ja mam 25 lat i też jestem dziewicą. Ale w przeciwieństwie do Ciebie mam chłopaka...więc pomyśl kto ma gorzej.

Gość MałyDżon
Linka La - to co nie dobiera się nic a nic? :/

Gość Linka La
Dobiera się ale wiedział że ja nie jestem jeszcze gotowa więc na nic nie naciskał.

Gość gość
ja też nie miałam ale co to ma wspólnego z dziewictwem a tym bardziej z przegranym życiem?

Gość MałyDżon
Linka La 25 lat i nie jesteś gotowa? nie uważasz że jak kochasz to najwyższa pora? wiesz co CI powiem dla mnie jako faceta to sex to nic nadzwyczajnego, ale uwielbiam zadowalać partnerkę to mi sprawia przyjemność po niej widzę co przeżywa... to jak drży, dochodzi, wypieki na twarzy... to jest takie miłe obserwować swoją kobietę w takim stanie... jak raz spróbujesz i się dotrzecie to będziesz chciała ciągle :).

Gość gość
Ja nawet mam męża od roku i dopiero niedawno udało nam się przeżyć to po raz pierwszy. Ja 23l.

Gość Linka La
MałyDżon wiem ale jednak boję się tego bólu i to mnie blokuje

Gość MałyDżon
Linka La to chyba Ciebie facet nie podnieca albo nie wie jak się do roboty zabrać gdzie dotykać, mizia Cię po piersiach i dziurce rozkoszy? przecież moją to tak nakręca że sama się na mnie rzuca... a wcześniej mówi że nie ma ochoty na sex...

Gość NieDlaCiebie
to nie boli koleżanko...nie macie czym sie przejmować?:D

Gość gość
22 lata dziewica i? Przegrała życie!!! Bo co?? Bo tak mówią? Kto? Jakim są autorytetem co? Ludzie, rówieśnicy? Ludzie kiedyś mówili ze ziemia jest płaska i co? Mieli rację? Jeden słuchał co ludzie mówią i teraz siedzi w takiej chałupie ma fajny szlafroczek z 2 metrowymi rękawami zawiązanymi wokół tułowia a pokój bez klamek i na michę papu mówi mimo że dorosły. Wrzuć sobie na luzik i tyle. Masz na wszystko czas!!!

Gość Linka La
MałyDżon chyba masz rację mój facet za mało mnie nakręca

Ja prawie 5 lat próbowałam się przemóc, pomogła wizyta u Pani Ginekolog-seksuolog

Gość gość
Przegrałaś. Żadnego r****cza nie było? Może masz wszędzie z****ną opinię czy coś, ale mimo wszystko, r****cz powinien być.

Gość MałyDżon
Linka La być może jest nie doświadczony i nie wie jak... może mu powiedź gdzie lubisz być dotykana masowana, paro godzinny masaż tych miejsc rozgrzeje do tego stopnia że będzie z Ciebie ciekło i na pewno nie będziesz myślała żeby się powstrzymać, musicie tylko mieć wolny wieczór i do roboty :) weekend się zbliża więc jest okazja :).

Gość gość
Niestety przegrałaś... Z wiekiem coraz ciężej znaleźć kogoś wyrozumiałego. Nie słuchaj tych co piszą ze wszystko ok, oszukują cię bo w większosci sami sa dziewicami/prawikami i nie maja wyboru by pisac inaczej.Jako zdrowa osoba mowie ze to nie jest normalne.

Gość gość
Ja mam 25 lat. Jedno nocne przygody mnie nie interesują wiec..co ma zrobić? ha ha. Nie cierpię takich dramatyzmów i histeryczek?

Taa, potrzeba dużo czasu i spokoju . Dużo pieszczot ;) i nie myśl sobie to jest dzisiaj ten dzień. Mi też tak wszyscy mówili ale nie przychodziło łatwo.I u mnie bynajmniej nie było że tak powiem szybkie wprowadzenie tylko powoli po trochu.

Gość MałyDżon
karm3lka - ale w końcu dałaś radę :) ciekawe jaki był twój pierwszy raz :D.

Gość gość
no musiałam dać radę, swoją drogą jaki facet wytrzymałby z kobietą 5 lat bez seksu;> No ale on czekał aż będę gotowa i faktycznie zdecydowałam że jestem gotowa (niektorzy mowia ze za bardzo sie czlowiek do tego przygotowuje) i szczegółów pierwszego razu może nie będe opowiadać:P Nie było jakiś super uniesień ale to był tylko raz a następne mówią że będą lepsze;>

Gość gość
powinnaś być z siebie dumna, że nie dałaś się komercyjnemu seksualizmowi, to twój atut, ciesz się

Gość MałyDżon
5 lat WOW to naprawdę Cię kocha :), ja ostatnio czekałem do 4 randki jakoś heh... a pewnie że będę lepsze szczególnie jak nauczysz się orgazmu :)

Gość Napalony chłopiec
Masz 22 lata jesteś dziewicą i przegrałaś życie... przeczytaj to dwa razy, jeśli wszystko będzie się zgadzało, uderz się mocno w głowę, jedyne co mogę Ci poradzić ;)

No w końcu ślubował mi miłość :P Mam nadzieję że już niedługo poznam faktycznie smak tej rozkoszy, ale nawet nie wiecie jaka to "ulga" dla psychiki...Bo kto się dobrze czuje z tym że jest po ślubie, ma 23 lata i nadal się boi... Ale na szczęście to przeszłość. Teraz tylko treningi i starania o nasze marzenie- Dziecko ;-) Także autorko-nie łam się- i nie sugeruj innymi, przyjdzie Twoja odpowiednia pora. MałyDżon ->rozsądny chyba z ciebie facet;P

ja mam 24 i też ani związku ani seksu, ale nie z tego powodu przegrałam życie. to akurat sporo w życiu ułatwia, w końcu jak jesteś po seksie i związku to teraz co? pod pantofel mężusia i dzieci rodzić i kto przegrał?:D

Gość MałyDżon
brokeninside87 większość kobiet chce mieć faceta, dzieci, rodzinę :) myślę że to normalne dla człowieka.

ja nie krytykuję jak ktoś chce chodzi mi o to, że jak uprawiasz seks wydzielaja się hormony, które Cię do tego zmuszają , najlepiej z jedną osobą a i towarzysko : jak już jesteś w związku to nic poza ślubem Cię nie czeka.

Mały Dżon, nie ma że normalne. jest coś co daje szczęście i wolność i nie daje i tylko taki podział się liczy. wiem, że większość chce, ale większość jest dość prymitywna, jak np. z tego forum