Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i jestem dziewicą! Przegrałam życie!

Polecane posty

To po co komentujesz skoro uważasz że komentujący są prymitywni. Jedne wolą być wolne i doświadczać z wieloma facetami a inne pragną mieć rodzinę i to się dla nich liczy.

Nie przegralas zycia, ale 22 lata to juz najwyzsza pora na pierwsza inicjacje. Czsa dziala na Twoja niekorzysc. Im pozniej, tym trudniej Ci bedzie.

karm3lka - czytaj ze zrozumieniem, rozmawiam z MałymDżonem i do wspomnianej przez niego większości się odniosłam, więc nie rozumiem Twego głosu w tej sprawie.,

Gość gość
o kurczę

Ja jestem prawicowcem. Chodzilo mi o to, ze wsrod normalnych facetow dziewica nie jest mile widziana, bo jak laska ma 22 lata i wiecej i jest dziewica, to prawdopodobnie nie lubi seksu, jest oziebla seksualnie itp. Doswiadczone laski sa generalnie bardziej cenione niz tzw. cnotki niewydymki.

To chyba zależy od faceta mimo wszystko- jedni szukają tej "nienaruszonej" a inni chcą doświadczonej .

jak ma lubić czy nie lubić jak nie wie co to. w sensie ja się tylko do myślam, że wpychanie stwardniałego kawałka czyjegoś mięsa do mojej części intymnej byłoby nieprzyjemne, jednak jeśli tego nie rozbiłam to faktycznie tego nie wiem, tak mi się tylko wydaje:-P a już na pewno nie wiem czy jestem oziębła (w sumie jestem spontaniczna w okazywaniu uczuć:-P) to niby skąd ma to wiedzieć jakiś facet.

"Nienaruszonej" zazwyczaj szukaja faceci niepewni swoich lozkowych mozliwosci, bo chca byc tym jedynym, "nauczycielem" itp. Mnie na przyklad najbardziej kreca kobiety troche bardziej doswiadczone i to najlepiej w przedziale wiekowym 25-32.

Dobra, chcialem tylko wyrazic wlasna opinie, nie przeszkadzam w dalszej rozmowie;)

"Chodzilo mi o to, ze wsrod normalnych facetow dziewica nie jest mile widziana," Normalnych, czyli jakich? Który nie lewak by coś takiego napisał . . . ?

Z normalnym podejsciem do seksu. Nie bardzo wiem co maja do tego sprawy ideowe. Oczywistym jest, ze dziewica nie ma doswiadczenia lozkowego, a jesli facet ma juz doswiadczenie w tym zakresie, to woli zazwyczaj kobiete, ktora potrafi juz to i owo. No chyba, ze traktuje sie seks wylacznie jako prokreacje, bez zadnych fantazji erotycznych, roznych pozycji itp.

Maciek B. - dlaczego swoje preferencje rozciągasz na wszystkich przedstawicieli jakiejś płci? żałosne. tak jakbym powiedziała, że żadna kobieta nie lubi dzieci, albo wszystkie lubią brunetów.

Gość gość
a jaką kobiete powinien szukać facet z małym penisem ? dziewice czy nie ? Maćku podałeś już co dzisiaj na obaiad ?

@broken: ojeny, urednilem to po prostu. Oczywiscie zdarzaja sie faceci, ktorzy wola niedoswiadczone laski. Wiadomo, ze jak ktos jest mlody i sam niewiele umie, to nie bedzie szukal doswiadczonej kobiety. @gosc: jest juz topic obiadowy. Z malym penisem, to musisz przede wszystkim miec duzo pieniedzy. Nawet jak wezmiesz sobie dziewice, to za pare lat zdradzi Cie z ogrodnikiem albo listonoszem.

ech, czytajcie ze zrozumieniem Twoje preferencje: kręci mnie doświadczona. wywołuje poządanie czyjeś preferencje: kręci mnie dziewica. wywołuje pożądanie. Kali rozumieć?

Gość gość
Tak jasne przegrałaś życie bo sensem życia jest doopczenie się, weź się ogarnij idiotko , a faceci którzy się boją dziewic to cieniasy i tyle boją się że nie będą w stanie takiej zrobić dobrze , lepiej jest iść na łatwiznę i wziąść doswiadczoną laske bo taka szybko dochodzi a nad dziewicą trzeba trochę popracować a leniom się nie chce . Po co mieliby zafundować kobiecie pół godziną grę wstępną jak lepiepsze jest szybkie bzykanko

Gość MałyDżon
" brokeninside87 jak ma lubić czy nie lubić jak nie wie co to. w sensie ja się tylko do myślam, że wpychanie stwardniałego kawałka czyjegoś mięsa do mojej części intymnej byłoby nieprzyjemne, jednak jeśli tego nie rozbiłam to faktycznie tego nie wiem, tak mi się tylko wydajejezyk.gif a już na pewno nie wiem czy jestem oziębła (w sumie jestem spontaniczna w okazywaniu uczućjezyk.gif ) to niby skąd ma to wiedzieć jakiś facet. " Hehehehehe dobre, cytują co mówi moja jak jej wkładam ten stwardniały kawałek mięsa: "jak fajnie" i ten jej uśmieszek rozkoszy :).

Gość MałyDżon
zazwyczaj jest to kiełbasa krakowska z lodówki. jesteśmy trochę zboczeni:)

Gość gość
dziewica niech nie narzeka bo nie ma źle , mały penis ma przerąbane , a do tej od kali zrozumieć :D kali być głodny :)

Gość gość
Maciek B jakbyś był taki dobry w łóżku jak się przechwalasz to dziewica nie przerażałaby Cię , jeśli masz takie wielkie doświadczenie jak twierdzisz to byś takową bez problemu doprowadził do szaleństwa...ale że goowno umiesz to szukasz doświadczonych żeby takowe Ciebie douczyły...

Gość gość
wątpie żeby ktoś dziewice w 5 minut zaspokoił ,troche musi to chyba potrwac zanim sama się nauczy reagować na odbierane bodźce