Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati2334

w jednej chwili straciłam wszystko:(:(

Polecane posty

Gość Pati2334

Rok temu w wypadku samochodowym zginął mój narzeczony w jednej chwili moje życie straciło sens:( nie zdążyłam mu powiedzieć że zostanie ojcem:( mam ogromny żal do tego mężczyzny który spowodował wypadek mino przeprosin nie jestem w stanie wybaczyć nienawidzę go, całą mnie przepełnia ból mimo że od tragedii minął rok:( patrząc na naszego syna łzy same napływają mi do oczu, po porodzie nie mogłam , nie byłam w stanie się nim zająć nie płacząc przy tym :( On jest taki podobny do niego ale przez jednego pijanego kierowcę nigdy nie pozna swojego ojca :( żadne słowa nie opiszą tego co czuje , co się we mnie dzieje :( co mi po przeprosinach tego mężczyzny i jego rodziny to życia mojemu narzeczonemu nie zwróci , mimo że ten mężczyzna siedzi teraz w więzieniu nie przyniosło mi to ulgi jego żona prosiła żebym nie zabierała jej dzieciom ojca może zachowałam się jak egoistka ale mój syn swojego ojca nawet nie zdążył poznać. Wiele osób mi mówiło że jestem beznadziejna bo skazałam te dzieci na życie bez ojca, ale chciałam sprawiedliwości żeby on przez chwilę poczuł się tak jak ja:(od żony tego faceta słyszałam wiele że jej dzieci straciły ojca tak samo jak mój syn, że powinnam im współczuć ale nie potrafię:(:(

Gość gość
"Wiele osób mi mówiło że jestem beznadziejna bo skazałam te dzieci na życie bez ojca, ale chciałam sprawiedliwości żeby on przez chwilę poczuł się tak jak ja. od żony tego faceta słyszałam wiele że jej dzieci straciły ojca tak samo jak mój syn, że powinnam im współczuć ale nie potrafię" Ludzie to swinie, jak mozna cos takiego powiedziec kobiecie w takiej sytuacji? Nie chodzi nawet o to, czy sie zgadzam z twoja decyzja (choc w sumie nie wiem, gdzie tu twoja decyzja, mialas czas cofnac, zmienic prawo czy jak?), ale trzeba miec tupet zeby cos takiego kobiecie powiedziec..

Gość gość
Pokaż cycki szmato

Gość Pati2334
słyszała wiele że jestem beznadziejna, pusta, że lubię się mścić ale jak ktoś nie był w takiej sytuacji to nigdy tego nie zrozumie

Gość gość
Oni ta zona i jej dzieci moga go odwiedzac w wiezieniu,Ty swojego narzeczonego na cmentarzu...:( a poza tym ile jeszcze osób by zabił jezdząc bezmyslnie po pijaku?pomysl i nie żałuj,nie masz obowiązku im wspolczuć,to ty jestes pokrzywdzona

Gość gość
co za bzdurna prowokacja, po pierwszym zdaniu już to wiedzialam, reszty nawet czytać mi się nie chciało