Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia-Gdańsk

Ciąża !! Obumarła ?

Polecane posty

Gość Kasia-Gdańsk

Witam wszystkie mamy,z mężem staraliśmy się długo dośc o dziecko,aż wkoncu pokazaly nam sie 2 krechy :) Ginekolog wszystko potwierdził na dzien dzisiejszy wychodzi 8 tydz. , ale od wczoraj coś sie dzieje dla mnie nie pokojącego,ból piersi zaczał ustępowac sa powiekszone,nie moglam sie dopiac w ulubione spodnie,teraz juz robie to bez problemu mam okropne czarne mysli ? Czy gdy moje objawy tak poprostu przeszły moga oznaczac najgorsze ? Poniewaz moj ginekolog ma urlop,chcialam zrobic test czy jest to w ogole jakis sens,Prosze o odpowiedz :(

Gość gość
zrób beta hcg 2 razy w odstępie 48godz. Będzie wiadomo czy jest dobry przyrost. Objawy czasem znikają a czasem się pojawiają, a wcale nie musi to znaczyć że coś nie tak.

Gość Kasia-Gdańsk
nie mam mozliwosci zrobic beta,dlatego chcialam spytac czy test moze to w jakis sposob pokazac np.poprzez słabszą kreske czy jest w ogole sens robic test

Gość gość
Nie ma to sensu moim zdaniem. Jeśli sie obawiasz to idź do innego gina na usg.

Gość gość
test napewno nie bedzie wirygodny ,a może zrób prywatnie usg

Gość gość
nawet po poronieniu test wyjdzie pozytywny- jedynie beta ma sens bądź usg

Gość Kasia-Gdańsk
tak musze jechac zrobic prywatnie nie ma co czekac,dziekuje za opowiedz :(

Gość gość
nie panikuj. Nawet pełny wachlarz objawów ciążowych nie daje pewności ze z ciążą jest wszystko ok. Hormony nie wracają tak szybko do normy przy obumarciu żeby można było stwierdzić że coś jest nie tak albo że wszystko ok. Możliwe że u ciebie po prostu organizm się uspokoił i stąd mniejsze objawy.

Gość gość
Kasia-Gdańsk daj znać co po wizycie u lekarza. Bo moje objawy takie dość zróżnicowane są raz ich nie ma a wizyta u lekarza za dwa tygodnie...

moja szwagierka tak miala, objawy ustaly ale po kilku dniach wrocily, u niej niestety ciaza obumarla byla w tym samym tygodniu co ty ale to nie powiedziane ze u Ciebie tez tak musi byc, czytalam ze to roznie bywa, test niestety pokaze wynik falszywy bo hormony sie utrzymuja przez jakis czas, trzymam kciuki i zycze powodzenia

Gość gosciowa
jejku to ze objawy ustapily to nie znaczy ze z ciaza dzieje sie cos zlego :o moja ciaza obumarla w 10tyg i po wyjsciu ze szpitala po "wszystkim" juz tzn po czyszczeniu przez jakies jescze 2 tyg mialam objawy ciazy. wiec nie panikuj! bedzie dobrze