Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu podobno duży lepszy od małego?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czemu tak na ogól wiele kobiet zachwala duże chu*e od małych, że są lepsze, i doprowadzają do orgazmu.. Koleżanka mi mówiła, że przy małym "nic nie czuje" i że dopiero większy i gruby ją zaspakaja że dostaje orgazmu.. Ja ze swoim byłym to robiłam i wg. mnie ma bardzo dużego tak 10-12 cm i zawsze mi jest cudownie i WSZYSTKO czuje, dochodzę kilka razy.. Bałabym się że taki większy przykładowo 20 cm i gruby rozpechał by mi.. Czy to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
Wiekszy (grubszy) daje uczucie wiekszego wypelnienia/rozepchania = wieksza przyjemnosc. Jesli nie masz porownania, to taki 12 cm bedzie Ci sie wydawal duzy. Do czasu az sprobujesz wiekszego

Gość gość
Mas wybór: albo pytasz o fachową opinię dotyczącą życia seksualnego 15-latków na kafeterii albo idziesz seksuologa (100 zł i masz problem z głowy na całe życie.

Gość gość
Zależy kto co lubi. Tak samo podobno duże cycki są pożądane , ja brzydzę się dużymi wisiorami, a fee

Gość gość
Tak, tylko ze seksuolog bedzie pieprzyl farmazony, ze nie wielkosc, ale technika, bliskosc miedzy ludzmi itd maja znaczenie. Tu nie potrzeba fachowca. Zakladajac taki sam poziom techniki, bliskosci, pozadania itd i porownujac dwa penisy, jeden duzy, drugi maly, to chyba oczywiste, ze bedzie roznica w odczuwaniu przez partnerke oraz ktory dostarczy wiecej przyjemnosci

Gość gość
Skoro jednym palcem sobie potrafisz zrobić dobrze to i członek 10 cm członka da radę.

Gość gość
uwazam ze facet powinien miec duzego, bo nawet jak stoi nago i wisi mu cos tam malutkiego miedzy nogami to wyglada smiesznie. A taki z duzym penisem zdecydowanie lepiej sie prezentuje,facet z wikeszym penisem ma wiecej pewnosci siebie,wi ze nie zostanie wysmiany i nawet nie musi sie starac zeby kobieta wyla z rozkoszy, a ten z malym musi sporo kombinowac,bo jak wiadomo pochwa,dobrze nawilzona rozciaga sie i po jakims czasie przyzwyczaja do penisa czyli jak sie dlugo bzykamy,pare godzin,to po pewnym czasie nie ma juz takiej ciasnosci i sa mniejsze doznania.

Gość Ramka9998
Moim zdaniem wszystko jest bardzo indywidualną kwestią, nigdy nie twierdziłam,że duży jest lepszy od małego,przecież nie to jest takie ważne,tylko np grubość oraz sama sztuka sexy,kochania. www.eRozkosz.pl

Gość gość
Hmmm... Niby jestes po naszej stronie ;p ale link mowi wszystko...