Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslicie ze tacy madrzy faceci jak

Polecane posty

Tak :D każdego dnia :D odkąd tylko oczy otworze, do późnego wieczora ;) nigdy nie wiem który pan to On więc pisze z każdym i każdemu wysyłam swoje nagie fotki ;) może trafia akurat do NIEGO :D Kochany jeśli czytasz, proszę : 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄

wez jakis filmik nakrec i na jutuba wrzuc... ;) to moze byc cos lepszego niz the gumowa moszna show :)

Czytam, czytam poproszę bez paragonu, nie będziesz musiała podatku odprowadzać więtz obie strony będą zadowolone ;) :D Jestem gotów skorzystać z Twojej usługi jak rasowy ksiądz co zapładnia własne krowy :D

Amst@f, jeszcze kas pomocnicom latarnika jeszcze nie wprowadzili :D więc teraz ( jako, że nie posiadam jeszcze alfonsa ) :D cała Twoja hojność idzie do mnie ;) do wybranych otworów :P i portfela :classic_cool: Śpiesz się ;) od wczoraj nie mam co jeść ;) białko by się przydało :D

"A może tak a może nie ?Kto to wie ? A może k***a,p***a a może do cholery ?" Kosmici są wśród nas :):):)

Gość gość
Zastanawia mnie dlaczego, tak jak axxhoj tak hxxojny zawsze w słowniku kafe po cenzurze wychodzi niby jako chuxxj :D

Gość gość
Tak jak nie można było 1 dzień pisać po angielsku :D aby nie wydało się, że mieszkaniec Londynu nie pociągnie rozmowy na poziomie w innym języku :D

Gość gość
a h o j, nosz kurrrwa dlaczego to samo zmienia ?!

Gość gość
BLONDYNECZKA jest moderatorką :D płacą jej za pisanie :D Nic więc dziwnego, że Wam zawsze stoi jak czytacie ;)

Gość gość
Nowy myślisz, że jak teraz bawisz się w jej kundla i amst@fujesz to ludzi zmyliłeś :D Liżesz jej rowa od pierwszych dni na kafe :D ciekawe czy nadal tylko przez monitor :D

Ja się zawsze spieszę, jadąc szybko bo aż 60 km po autostradzie:P Często w podróży zatrzymuję się na grzyby, bo nigdy nie wiadomo kto przy drodze kucnie, to i jakiego grzyba znajdę :D:D:D

Tak stoi od rana do nocy :):) A w nocy we śnie też stoi :)')haha Chyba mózg w poprzek !

Gość gość
hehe Cuksik wrócił :D nie marnuj czasu ;) te świry od roku zmieniają pseudo i się razem bawią :D nie wciśniesz miedzy nich nawet tego swojego mikropenisa :D

Gość gość
Gośś wyżej :) podobno są na kafe foty z ich pierwszego spotkania :D do kupienia za grube mylyjony

Amst@f, autostrada? Serio? Myślisz, że aż tak daleko masz do mnie? Poczekaj na dane mojej latarni ;) może się okaże, że to ta pod Twoim domem :P

Haha :) Ja się nigdzie nie wybieram wciskać mojego kutasa między inne penisy :):) Przecież jestem poleconym:) haha od dziecka.

Gość gość
Polecony, pomylony, w*********j ;)

Do Tworek się nie wybieram:)a wszystkie drogi tam prowadziły:) Trzymam kciuki za poszukiania zaginionego w akcji ;)

Mlehehe te nasze modełłe :D Nitz mnie nie zatrzyma nawet stringi na Jej wyjściowym stroju, w którym chodzi bez majtek po ulitzy :P:P:D

Kto wie, mam trzy latarnie pod domem, wszystkie jeszcze wolne ;) :P

Musisz wszystko zawsze wypaplać ? Raz tylko tak się ubrałam :D ale to tylko dlatego, że całą noc męczył mnie bardzo energiczny pan.. jakoś tak.. nie mogłam się długo później ogarnąć :P

Cukierku każdy ma swój kręgosłup moralny, są ludzie, kobiety, które zdrady nie uważają, i to się chwali ;) Czekają na swoją połowę jak na wytrysk na plaży po długim rejsie :D

Żyli długo i szczęśliwie:) A w basniowej krainie kafeteria zapanowała radość i spelnienie :):)

Eeee? Nie wiedziałam że jesteście para :D Tylko kto robi u Was za kobietę? Ups.. sory, nie chciałam przeszkadzać :P se idę :) do znów

Amstafie :) Tak masz rację są takie kobiety ;) Dlatego zaopiekuj się Nią ,bo to jest wspaniała kobieta :)

gdybyscie potrzebowali finansowania na ten wasz nowy biznes to moge cos rzucic na start na niezly procent. tylko zeby potem klienci ze skarga nie wracali ze blondyna nie wyrabia... :D:P