Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez niczego

bez pracy bez przyjaciol bez wyksztalcenia

Polecane posty

Gość bez niczego

stracilam prace,zostane obciazona finansowo za pomylke w pracy,bo zaklad nie chce wziac odpowiedzialnosci i strasza mnie karami finansowymi,w efekcie zostalam zwolniona bo za pomylki sie placi,gdyz nie przeszkolili mnie ze wszystkiego i niestety za nie wiedze sie placi.ponadto nie obronilam sie w pierwszym terminie,czeka mnie drugi bo pani promotor zanim sie spiac i dac szanse wszystkim sie obronic to niestety ale wyjechala na wakacje.I nikt sie ode mnie nie obronil.Ponadto mam przyjaciol ze wszystko jest ok dopoki czegos nie poprosze,gdy jestem w biedzie.pozycz pieniadze a kiedy oddasz,ile o jej jak duzo,pozyczysz mi laptopa bo moj jest uszkodzony definitywnie nie,bo jeszcze mozesz zepsuc.ok zepsuje naprawie,kupie nowy.poza tym moj mezczyzna wyjechal na 2 miesiace do innego kraju,wspiera mnie ze dwoma smsami bo nie jest w stanie zadzwonic bo polaczenia drogie,a gdzie skype..jestesmy w czasach internetu.Nie marnuj mezczyzno pieniedzy wiadomo na kobiete szkoda. ktos ma podobnie?lub przezyl cos takiego?

Gość gość
czego dotyczyła twoja pomyłka w pracy że aż cię obciążają?

Gość bez niczego
w branzy turystycznej,jeden klient nie polecial zgodnie z ustalonym lotem..zaproponowali mu za to klase biznes jako rekompensate mojej firmy i teraz musze za to zaplacic

A co Ty taka jęcząca? Wszyscy winni, tylko nie Ty. Tu promotor, tu pracodawca, tu chłopak. Weź się spręż i przestań obwiniać wszystkich naokoło. Znajomi, gdyby pożyczyli Ci pieniądze, to też byś pisała, że niedobrzy, bo Ty nie masz z czego oddać, a oni się ciągle dopytują, kiedy zwrócisz dług. Dorosła jesteś, a dorośli żyją na swój rachunek i nie próbują się na nikim wieszać. Otrząśnij się i leć szukać roboty, choćby przy roznoszeniu ulotek.

Gość bez niczego
jestem w okresie gdzie wszystko runelo..mam licencjata nie moge sie obronic,nie mam pieniedzy,zostane obciazona dodatkowymi pieniedzmi do zaplaty,ponadto osoby na ktore sie liczy w zyciu powinny pozyczyc jesli maja bez warunkowo pieniadze,ja oddalam kolezance 2000zl i sie nie domagam zwrotu..sama dala mi laptopa badz inne rzeczy gdy potrzebowalam,chodzi tez o wsparcie i zrozumienie.Probuje stanac na nogi,wszystko runelo,szukam pracy,to nie jest ze stoje w miejscu i tylko narzekam.moze potrzebuje krytyki moze troche wsparcia i zrozumienia,bo w moim otoczeniu tego nie dostaje,tylko ludzie ktorzy ciagle wymagaja a nic z Siebie nie daja