Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olej makadamia

Polecane posty

Gość gość
Tanie oleje są również w Zielonym Klubie. Mam od nich olej makadamia i wiele innych. Są w porządku. Nie rozumiem tej napinki na manufakturę. Reklama bije po oczach:)

Gość gość
wydaje mi się , że wszystkie sklepy się reklamują, w taki czy inny sposób, myślę, że muszą to robić bo inaczej nikt by o ich firmie nie wiedział, jak jakaś badziewna firma daje reklamy w tv to nikt się jakoś nie bulwersuje, myślę, że zanim człowiek czegoś nie wypróbuje nie powinien się wypowiadać, np. Ewa Chodakowska którą miliony ludzi uwielbiają też się reklamuje i co z tego? jeśli robi coś co działa to to się liczy

Gość gość
Używałam olejku macadam z firmy kosswel, w fajnej dość dużej buteleczce. Jak narazie tylko na włosy, są strasznie zniszczone :/

Gość magda000007
witam ...ja oleje używam zwłaszcza arganowy ,ale jeszcze nie miałam tego macadamia i muszę spróbować Kiedyś kupowałam drogie kremy i kosmetyki ....szkoda pieniędzy...obiecywali cudy ,a tylko strata pieniędzy ...cerę po arganowym mam ładną, rozświetloną, koleżanki to zauważyły ,zaznaczam że mam cerę dojrzałą Nie ważne czy się ktoś reklamuje ,ja wybieram na ile mnie stać ,ale zawsze taniej jak kremy wychodzi Ważne jest przy zakupie czy nie ma ukrytych,chemicznych związków i dlatego wolę BIO ,może być drożej ale naturalny,żeby nie było pestycydy w uprawie BIO oleje są zawsze droższe ,pozdrawiam

Gość gość
zgadzam się z Tobą magda000007 w stu procentach. Ja też używam oleju zamiast kremów sklepowych. Jednak łącze mój olej macadamia z kwasem hialuronowym i uważam, że takie połączenie jest dużo lepsze niż sam olej. Ja używam akurat z MK

Gość Janek 11
Kupilem, twarz mi sie poprawila. Smaruje rowniez miejsca intymne, zona mowi, ze jestem bardziej ponetny. Srodek dobry wiec i dla panow.

Gość gość
najlepszy jest olej macadamia z firmy kativa jest świetny a przytym naprawdę tani i co najważniejsze nie jest rozcienczany wodą jak inne może to spam ale ja zawszę zakupy robię od lat na www.uradka.pl firma stara ale sprawdzona.

Gość Goja25
Używam olejku makadamia ze sklepu ymt24 pl kupiłam w dobrej cenie polecam do pielęgnacji włosów, chroni włosy przed działaniem farb

Gość makarena25
Cudze chwalicie :) Mało która z nas pamięta, że nasz zwykły olej rzepakowy czyni prawdziwe cuda w organizmie i warto go włączyć do codziennej diety. Poczytajcie sobie tutaj http://pokochajolejrzepakowy.eu/ . Nie trzeba sięgać po oleje sprowadzane z różnych stron świata.

Gość Annkaka
Ja mam takie serum na końcówki włosów z Venity właśnie z olejkiem Makadamia i jojoba. Bardzo dobrze odżywia, nawilża i zwiększa elastyczność włosów, wygładza i efektownie nabłyszcza, ułatwia rozczesywanie. A zawiera naturalne olejki: jojoba i macadamia, bogate w witaminy B, F, E, skwalen, kwas tłuszczowy omega-7 oraz składniki mineralne (Mg, Ca, P, Se), niacynę i kwas foliowy.

Gość gość
Wszystko na temat tego olejku - https://www.fryzomania.pl/blog/?p=1287 A jego zastosowanie faktycznie może mieć zbawienny wpływ, ale trzeba umieć to robić i wiedzieć jak stosować tutaj odpowiednie kosmetyki.