Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często z partnerem/mężem się dotykacie?

Polecane posty

Gość gość

pytanie jak w temacie, dotyczy nie młodych par i zakochanych nastolatków ale chodzi mi o małżeństwa z dłuższym stażem, posiadające dzieci itp. nie chodzi mi o seks tylko o takie dotykanie się w sensie przytulenie, buziak, złapanie za ręce, głaskanie itp.. mąż mi zarzuca brak czułości bo nie lubię, gdy mnie dotyka w nocy, potrzebuję przestrzeni i kopię go jak mnie dotyka, oczywiście nie celowo ale przez sen.. sama nie wiem może ma rację?

Gość gość
Codziennie. Ale akurat w nocy tez nie przepadam, tylko jak zasypiamy i nad ranem jak juz się przebudzamy, bo maz to istny kaloryfer i byłoby mi za gorąco jakbyśmy mieli cala noc się dotykać.

Gość gość
codziennie :) 9 lat razem, 5 lat po ślubie. tylko w nocy każdy osobno pod swoją kołderką, bo lubimy mieć przestrzeń w łóżku :) no chyba że ktoś komuś przywali przez przypadek :)

Gość gość
17 lat po slubie, całujemy sie przytulamy itp codziennie

Gość gość
Też prawie codziennie, ale jak się zjadą dorosłe dzieci, to się psuje, bo on przy nich jest bardziej oschły i czasem ma ich towarzystwo więc mojego już tak nie potrzebuje. Myślę (przekonałam się o tym), że gdyby miał okazję do wyjść z domu, to wychodziłby chętnie beze mnie i brylował wśród kobietek, tylko, że kiedy i ja zaczynam robić takie numery to się focha. I zrozum tu pierników;)