Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

połączenie psychologii - antropologii - astrologii - czytanie wiedzy z twarzy !

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie, odkryłam w sobie niezwykły dar - potrafię wyczytać z człowieka jaki jest po samej twarzy! np. 1. na fotce chłopak, na pozór przystojny i każda dziewczyna powie o nim "łał" to ja widzę w nim coś innego - widzę układ danych - np. cienkie wargi, ktore sugerują wysoki poziom testosteronu - agresji - co się okazuje? facet jest bardzo ofensywny, agresja słowna,ataki (takie nie wprost rzecz jasna) łatwo go wyprowadzić z równowagi, poważny, bez poczucia humoru i empatii nr2. wysoki i na pozor przystojny, bardzo wysokie czoło,widoczne zmarszczki mimo mlodego wieku i rowniez wąskie wargi, kanciasta twarz- chłopak natarczywy, niekomunikatywny, agresywny, stary , bez cienia młodosći i radosci w sobie, jak wysuszony stary zgred nr3. na pozor nie podoba sie kolezankom, mowią - wyglada jak dzieciak., jednak wiem, że symetryczna twarz oznacza osobę o niezachwianej, zdrowej psychice ;) dzieci wyglad wskazuje na to,że osoba jest małokonfliktowa, pogodna, ciepła i serdeczna, czy znacie wrednego, zakompleksionego faceta z baby facem? nie ma takich nie potrafię zrozumieć, dlaczego kobiety lecą na facetów o wąskich wargach a potem płaczą,że on jest egoistą, gejem albo bije je :O

Gość gość
mój miał duże piękne usta a też okazał się debilem

Gość gość
astrologii bzdury ja jako chrześcijanin spod znaku Krzyża, a ty Co więcej prawdziwa nauka i logika stawia astrologii wiele pytań, na które nie umie odpowiedzieć, np.: 1. Dlaczego bliźnięta urodzone w tym samym czasie i na tej samej szerokości geograficznej mają tak odmienne losy? 2. Dlaczego do postawienia horoskopu bierze się pod uwagę planety i Księżyc a pomija się np. komety, planetoidy krążące między Marsem a Jowiszem czy też cztery największe księżyce Jowisza (niektóre większe od naszego)? 3. Dlaczego druga planeta ma odpowiadać za powodzenie, miłość czy urodę, podczas gdy jej nazwa jest ustalona z mitologii i z naukowego punktu widzenia Wenus ma taki wpływ na miłość i urodę, jak fazy księżyca na rozwój kolarstwa np. w Mongolii? 4. Nazwy gwiazdozbiorów są ustalone na podstawie wolnych skojarzeń ludzi, którzy patrzyli na nie przed tysiącami lat. Przy czym wersja egipska - używana obecnie - różni się od chińskiej czy babilońskiej (por. tab. 1). 5. Skoro wyliczenia astrologów są tak dokładne i pewne, to dlaczego w historii ludzkości miliony horoskopów okazały się zwykłymi niewypałami i kompromitacją? 6. Co zrobią astrologowie gdy się okaże, iż odkryto dziesiątą planetę Układu Słonecznego, której do tej pory nie uwzględniają podobno bardzo dokładne horoskopy? 7. Dlaczego horoskop układa się z datą i godziną urodzenia człowieka a nie np. jego poczęcia?