Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK SPRAWIĆ BY KOBIETA NIE MYŚLAŁA EX??

Polecane posty

Gość gość

mam problem jestem z kobieta a ona nie dawno zakonczyla zwiazek i co zrobic by przestala o nim myslec

Gość gość
zaczaruj swoja czarodziejską różdżka

Gość gość
próbowałem ale jak przyszło co do czego to nie mogła bo myslala o nim

Gość gość
ALE WCZESNIEJ JUZ TO SIE STAŁO

Gość gość
Nie rozumiem ludzi którzy nie są gotowi na nowy związek a jednak się decydują. Nic kolego nie zrobisz.............

Gość gość
CO MAM CZEKAC AZ TO SAMO JEJ MINIE??

Gość gość
JAKIEŚ RADY

Gość gość
na uklady nie ma rady nie czekaj powiedz ze jak sie upora z przeszloscia to niech sie zglosi, moze bedziesz wolny jeszcze jak bedziesz przy niej caly czas, to ex osiagnie mityczne rozmiaryvw jej glowe, nabierze nadprzyrodzonych mocy, a ty bedziesz bladym cieniem wiernego psa, ktory trwa przy pani, pomimo, ze ochlapy dosteje niewystarczajace do zycia

Gość gość
ale ona chce o nim zapomniec!! czy ja jestem tylko pocieszeniem?? jak sie o to jej pytam to zaprzecza!! co dzien prawie sie widujemy i jest ok i jakos mniej mysli o nim albo tak dobrze to ukrywa, co robic??

Gość gość
SŁUCHAM JAKIEŚ RADY??

Gość gość
Tak. Dac sobie spokoj na 4 miesiace z nia.

Gość pomaranczowsza
to ze ktos mysli o ex jest normalne, przeciez to jest osoba, ktora byla czescia twego zycia przez dlugi czas i niezapomni sie. problem moze ew. lezec w czym innym - w rozpamietywaniu i checi bycia z tamta osoba. jezeli ona tak naprawde chcialaby byc z tamtym, tylko nie moze, wiec jest z toba - to zle. ale jezeli po prostu mysli, wspomina, to jest to zupelnie naturalne. z czasem wasz zwiazek nabierze czasu i wspolnych przezyc, ktore wypra wposmnienia :)

Gość gość
INNEJ OPCJI NIEMA?? MUSI COS BYĆ

Gość gość
właśnie ona nie może być z tamtym i zdaje ona sobie z tego sprawe i to ona to zakonczyła

Gość gość
CO MAM SIĘ PODDAĆ??

Gość gość
??

Gość gość
dziś wieczorem do niej ide mam kupić kwiaty czy coś?? kupił bym ale czy coś to da on pewnie tez dawał

Gość pomaranczowsza
nie muszisz sie poddac. ale nie zaprzataj sobie mysli tym, ze ona mysli o tamtym. jak caly czas bedziesz zyl w strachu i wprowadzal zly nastroj do waszego zwiazku, to nic z niego nie bedzie. zeby wyprzec mysli o tamtym, ona musi miec cos wspanialego w WASZYM zwiazku, przez co uswiadomi sobie, ze bycie z toba jest lepsze od bycia z tamtym. czyli buduj wasz zwiazkek, tworzcie terazniejszosc i przyszlosc WASZEGO zwiazku, zamiast rozpamietywac temtego faceta. robcie jak najwiecej wesolych rzeczy razem - wycieczki, zainteresowania, rozmowy, wspolne gotowanie, spacerowanie, zeby wytworzyc brawdziwa bliskosc i wtedy z natury rzeczy ona bedzie myslala o tym, jak fajnie jest teraz, w nowym zwiazku, a nie biadolila, ze z tamtym nie wyszlo.

Gość gość
jak ją gdzieś wyciągam to jej się nie chce albo zmęczona po pracy, ciągle siedzimy u niej rozmawiamy czasem film i do łóżka i wiadomo co się tam dzieje a ja z koleji łapie bloka i nie mogę nie wiem przez co a strasznie mi się podoba, czym mogę ją dziś zaskoczyć?? proszę o radę

Gość gość
??

Gość gość
POMOCY

Gość gość
Jak czekać? Nie ma na co czekać. Jak poukłada sobie życie przeszłe to wtedy pogadajcie, bo może jesteś tylko klinem.......

Gość gość
a pomyslałes ze jak poukłaa sobie to w miedzyczasie znajdzie innego, a mnie nie bedzie

Gość pomaranczowsza
zaskocz ja dzis swym wdziekiem, radoscia, otwartoscia i czuloscia. musiz pozbyc sie tych dreczacych mysli. zapytaj ja moze, czy nie traktuje cie jako towaru zastepczego, a wolalaby byc z tamtym. jezeli tak jest, ona na pewno nie powie ci wprost, z grzecznosci, ale z jej wypowiedzi na pewno uda ci sie wywnioskowac, co w niej siedzi. czy odnosisz wrazenie, ze ona jest smutna, bo wolalaby byc z tamtym? czy tylko dreczy cie, ze ona w ogole o nim mysli?

Gość pomaranczowsza
bardzo czesto tak jest, ze na poczatku zwiazku, krotko po zakonczeniu poprzedniego, mysli sie o tamtej osobie. bo ta milosc sie jeszcze tli i nic na to nie poradzimy. ale to nie musi wcale przeszkadzac w milosci do nowego partnera. . poza im nowy zwiazek dluzej trwa, zaciesnia sie wiez, sa wspolne przezycia, wspomnienia, to pamiec o ex coraz bardziej blednie, a zadrosc tej drugiej osoby tez maleje i zanika, bo nowy zwiazek nabiera na tyle wlasnych sil, ze przeszlosc staje sie mniej wazna :)

Gość gość
ale ja widze po niej ze cos jeste nie tak, wczoraj pytałem sie co jej jest ona nic i teraz przez tel powiedziała bym nie zadawał tego pytania nie wiem o co jej chodzi! fakt czesto do mnie dzwoni az szok ale przewanie jak idzie do pracy i wraca w pracy czasami tez i jak jest w domu ale to zadko chyba ze gdzies idzie to dzwoni do mnie to dlatego by jej szybciej droga mineła czy co??

Gość gość
odnosze wrazenie ze jest smutna z tad te pytania do niej

Gość gość
?

Gość pomaranczowsza
wkrecasz sobie, ze ona nawet jak dzwoni to tylko dlatego, zeby jej droga szybciej minela ;) nie chcesz uwierzyc, ze ona cie lubi i zadreczasz sie, ze jest smutna, bo chce tamtego. w ten sposob zadreczysz i zameczysz siebie i wasz zwaizek na smierc, kolego! rob i mysl rzeczy pozytywne, nie negatywne. a moze po prostu musisz z nia bardzo szczerze i otwarcie porozmawiac na ten temat, ze zle sie czujesz z jej ew. mysleniem/uczuciem wzgledem ex i co ona tak naprawde czuje i jak jej sie widzi (wzgledem tego) wasz zwiazek.

Gość pomaranczowsza
jesli mozna spytac, to ile masz lat i czy to jest twoja pierwsza dziewczyna?